20.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Eύκολη νίκη του Max Verstappen, κυριαρχία της Red Bull!

Ειδήσεις Ελλάδα

Mία ακόμα νίκη για τον Max Verstappen και μάλιστα με ιδιαίτερα εύκολο τρόπο στο πρώτο από τα δύο Γκραν Πρι της Αυστρίας που θα γίνουν back-to-back. Μία νίκη που έγινε με εντελώς φυσικό και απόλυτο τρόπο, η 4η για την φετινή χρονιά (και 14η στην καριέρα του), δείχνοντας ότι αυτή την στιγμή τον πρώτο λόγο στη μάχη για τον τίτλο έχουν οι Red Bull και ο Verstappen.
O Ολλανδός ξεκίνησε πρώτος και δεν απειλήθηκε ποτέ από τον Hamilton, ο οποίος σε καμιά περίπτωση δεν έδειξε ικανός να μπορεί να τον φθάσει. Η Mercedes σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος είναι σαφώς πιο αργή από την Red Bull και δεν φαίνεται τίποτα ικανό να αλλάξει αυτή την κατάσταση, με τον Hamilton να εκφράζει τον προβληματισμό του ακόμα και κατά την διάρκεια του αγώνα. Μοναδικό κέρδος ο έξτρα βαθμός από τον ταχύτερο γύρο που πέτυχε ο πρωταθλητής στον τελευταίο γύρο.
Η πιο αξιοσημείωτη μάχη έγινε μεταξύ των δεύτερων οδηγών των δύο ομάδων, του Bottas και του Perez, η οποία κρίθηκε ακριβώς στον τελευταίο γύρο, με τον οδηγό της Mercedes να παίρνει την τρίτη θέση και τον οδηγό της Red Bull να προσφέρει τους απαραίτητους βαθμούς για το πρωτάθλημα. 
Την δεκάδα έκλεισαν οι Norris με την πολύ για άλλη μια φορά McLaren, οι δύο Ferrari με Sainz και Leclerc, ο Stroll με Aston Martin, o Alonso με Αlpha Tauri και ο Tsunoda πάλι με Alpha Tauri.
Ραντεβού την επόμενη Κυριακή στην ίδια πίστα, με την Red Bull και τον Verstappen να έχουν ανέβει σε ψυχολογία και χωρίς τίποτα να φαίνεται από την πλευρά της Mercedes να μπορεί να αλλάξει δραματικά την κατάσταση. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό