16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Eτοιμάζεται έκδοση Brabus για το νέο Smart #1 (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

To πλήρως ηλεκτρικό Smart #1, το οποίο παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες στην Κίνα, αναμένεται να αποκτήσει και μία σπορ έκδοση, με τα σήματα της Brabus.
Αυτό που ήταν μέχρι τώρα μία φήμη, επιβεβαιώθηκε και επίσημα από τον λογαριασμό της εταιρίας στο Instagram, όπου βλέπουμε ένα -teaser με γρήγορες εικόνες από ένα πιο “άγριο” Smart.
Στο φαίνεται μία φωτιζόμενη με κόκκινο χρώμα μάσκα, μεγάλες εισαγωγές στον προφυλακτήρα, ένα μεγαλύτερο πίσω σπόιλερ και νέας σχεδίασης τροχοί.

Το γκρι χρώμα του αμαξώματος συνδυάζεται με μία κόκκινη οροφή, μαύρα σήματα και κόκκινες λεπτομέρειες σε διάφορα σημεία του αμαξώματος. Το περνάει πολύ γρήγορα στο συγκεκριμένο , με το πιο ενδιαφέρον στοιχείο να είναι ένα κουμπί που πατά ο οδηγός, πιθανόν για κάποιο έξτρα σπορ πρόγραμμα.
Αυτό που μένει να απαντηθεί είναι τι θα γίνει με τα μηχανικά μέρη. Το βασικό μοντέλο της σειράς έχει απόδοση 272 ίππων, ενώ οι φήμες για το επερχόμενο σπορ Brabus κάνουν λόγο για προσθήκη ενός ακόμα ηλεκτροκινητήρα και άνοδο της ιπποδύναμης κοντά στα 430 άλογα!
Η αυτονομία μάλλον θα πέσει σε σχέση με το απλό μοντέλο αν η μπαταρία παραμείνει η ίδια, ενώ αναμένεται να υπάρξουν σπορ επεμβάσεις στην ανάρτηση και τα φρένα.

Η έναρξη της παραγωγής αναμένεται προς τα τέλη της χρονιάς για την αγορά της Κίνας ενώ οι ευρωπαϊκές αγορές θα αρχίσουν να εφοδιάζονται με το προϊόν της συνεργασίας της Mercedes με την Geely από τους πρώτους μήνες του 2023.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό