12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Eπεισόδιο Πολάκη με αστυνομικούς σε ψαροταβέρνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιβεβαιώνει η ΕΛΑΣ  το περιστατικό που εκτυλίχθητε χθες το βράδυ σε ταβέρνα στο Μοσχάτο ανάμεσα στον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ  Παύλο Πολάκη και την αστυνομία.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι το πρόστιμο το οποίο επιβλήθηκε σε σερβιτόρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, χθες το βράδυ στο Μοσχάτο κατά τη διάρκεια ελέγχων για την πρόληψη εξάπλωσης του κορονοϊού,  ισχύει κανονικά.

Η ανακοίνωση έγινε με αφορμή ανάρτηση του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο οποίος αναφέρεται σε περιστατικό που συμμετείχε ο ίδιος σε εστιατόριο όπου διενεργήθηκε έλεγχος από την Αστυνομία για τα μέτρα κατά του κορονοϊού και επιβλήθηκε πρόστιμο σε εργαζόμενους.

Όπως λέει ο ίδιος αντέδρασε και ζήτησε να μην ισχύσει το πρόστιμο.

Τι συνέβη

Ο κος Πολάκης περιέγραψε με ανάρτηση του στο Facebook το περιστατικό.

Όπως αναφέρει όλα ξεκίνησαν όταν ενώ συνέτρωγε με φίλους του σε ταβέρνα στο Μοσχάτο, αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο για την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοιό στο εστιατόριο και βεβαίωσαν πρόστιμο σε σερβιτόρο που φέρεται να μην φορούσε μάσκα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρενέβη προσπαθώντας να εμποδίσει τους αστυνομικούς να κόψουν το πρόστιμο υποστηρίζοντας ότι είναι απαράδεκτο και ελεεινό αυτό που κάνουν διότι το μαγαζί τηρεί τα μέτρα προστασίας.

Δείτε την ανάρτηση 

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google Newsκαι μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό