18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Dreaming of Spring! Κόντρα στον καιρό λαχταρήσαμε φλοράλ μανικιούρ και η Betina τα έφτιαξε

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι κι αν χιονίζει έξω! Εμείς θα προσπαθήσουμε να αντιγράψουμε το τέλειο μανικιούρ της αγαπημένης μας Betina… Παρ’ όλο που μάλλον δεν θα το πετύχουμε.

Από την ώρα που σου έγραψα το πρώτο θέμα της ημέρας, δεν έχει σταματήσει να χιονίζει εδώ που είμαι. Δεν ξέρω τι γίνεται στα μέρη σου, αλλά η δική μου γειτονιά είναι πλέον ολόλευκη αλλά κανείς δεν παίζει με το χιόνι. Εκτός από κρύο, έχει και πολύ αέρα, πράγμα που κάνει το παιχνίδι τρομερά δύσκολο. Μένουμε μέσα λοιπόν… πάλι, και τι καλύτερο έχουμε να κάνουμε από το να χαζέψουμε λίγα nail art;

Σήμερα λοιπόν, κόντρα στον καιρό, και με αφορμή το λανσάρισμα της νέας συλλογής του brand Hill House, η αγαπημένη μας Betina Goldstein αποφάσισε να στολίσει τα νύχια της με μαγευτικά φλοράλ σχέδια. Είναι μικροσκοπικά, πανέμορφα και τόσο περίτεχνα! Ρίξε μία ματιά… Τα ανθισμένα κλαδιά μοιάζουν με γαλλικό μανικιούρ!

Baby it’s seriously cold outside! Και θα ζωγραφίσουμε χιονονιφάδες στα νύχια μας
Bridgerton vibes

Τα Bridgerton vibes που παίρνουμε είναι πανίσχυρα και ξαφνικά ονειρευόμαστε την άνοιξη και την ανθισμένη φύση. Φυσικά, η Betina δεν μας άφησε παραπονεμένες! Ανέβασε στον λογαριασμό της ένα τέλειο tutorial, στο οποίο δείχνει πώς έκανε τα μικροσκοπικά άνθη στα δάχτυλά της.

Χρησιμοποίησε τα ειδικά, δικά της πινέλα που είναι τόσο λεπτά όσο μία τρίχα, και πιάσαμε τους εαυτούς μας να βλέπει το ξανά και ξανά και ξανά… Φυσικά, μην μπορώντας να βγούμε έξω, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς αυτό το μανικιούρ, ή τουλάχιστον κάτι παρόμοιο. Η επιτυχία είναι αμφίβολη αλλά που ξέρεις, μέχρι να τελειώσουμε, ίσως να έχει πέσει ο αέρας και μπορούμε να βγούμε έξω. Χρωστάμε έναν χιονάνθρωπο άλλωστε!

True Blue! Το μπλε παραμένει στο top των επιλογών μας για το μανικιούρ και βρήκαμε τα καλύτερα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό