25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Drake: Πλημμύρισε η έπαυλη των 4,6 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων στο Τορόντο. Δες τα βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος

Ειδήσεις Ελλάδα

O ράπερ Drake μας ενημέρωσε μέσα από τα social media ότι η έπαυλη που διαμένει στο Τορόντο, 4,6 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, με οροφή 12 μέτρων, πάτωμα από εξωτικό ξύλο και ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ, πλημμύρισε ύστερα από καταιγίδες στο Τορόντο.

«Επειδή το έχτισα στη γενέτειρά μου, ήθελα η δομή να μπορεί να αντέξει για 100 χρόνια» έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Drake που σε συνεργασία με ένα αρχιτέκτονα και σχεδιαστή εσωτερικών χώρων σχεδίασε το σπίτι των ονείρων του.

Στα βίντεο που ανήρτησε στο ίνσταγκραμ και που έχει τραβήξει ο ίδιος, βλέπουμε έναν άντρα να σπρώχνει με μια σκούπα τα νερά με λάσπη που έχουν γεμίσει το σπίτι. Παρά την δυσκολία της κατάστασης ο ράπερ δεν έχασε το χιούμορ του και έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε το ποστ: «Ελπίζω να είναι Espresso Martini» αναφερόμενος φυσικά στα λασπόνερα.

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις από τις τρεις τεράστιες καταιγίδες προκάλεσαν μεταξύ άλλων και πρόβλημα στους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο της πόλης, ενώ 167.000 σπίτια έμειναν χωρίς ρεύμα. Αρκετές πτήσεις επίσης από το αεροδρόμιο Billy Bishop, στα νησιά Τορόντο στη λίμνη Οντάριο, ακυρώθηκαν ή καθυστέρησαν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό