21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Drag Race: Audi RS Q8 vs RS4 vs RS Q3

Ειδήσεις Ελλάδα

Όπως γνωρίζετε, η Audi διαθέτει μια μεγάλη γκάμα μοντέλων. Η σειρά A είναι τα βασικά μοντέλα, ενώ η σειρά Q τα crossover. Αν θέλετε κάτι πιο γρήγορο, υπάρχουν οι κορυφαίες εκδόσεις S και RS, οι οποίες κοστίζουν πολλά, αλλά έχουν αισθητική γοητεία και μεγάλους αριθμούς απόδοσης.

Αλλά πόσο διαφέρουν οι εκδόσεις RS; Το CarWow τοποθετεί τρία αυτοκίνητα RS στη γραμμή εκκίνησης για να δει πώς αποδίδουν σε έναν αγώνα drag.

Οι υποψήφιοι εδώ είναι από το μικρότερο στο μεγαλύτερο. Ξεκινώντας από το RS Q3, μετά το RS4 και τέλος το RS Q8. Φυσικά, αυτά τα αυτοκίνητα διαφέρουν πολύ, σχεδόν νύχτα με τη μέρα, οπότε ας δούμε πώς συγκρίνονται πρώτα οι αριθμοί τους.

Το μικρότερο, το RS Q3, τροφοδοτείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο, 5-κύλινδρο, 2.9 λίτρων κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 400 ίππους και 480 Nm ροπής. Είναι το πιο προσιτό σε τιμή και το ελαφρύτερο (1.700 κιλά).

Το RS4 Avant, τροφοδοτείται από ένα 2.9 λίτρων, twin-turbo, V6 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 450 ίππους και 600 Nm ροπής. Βρίσκεται στη μέση, όσον αφορά την τιμή και το βάρος του είναι 1.750 κιλά.

Φυσικά, το RS Q8 είναι το βαρύτερο από τα τρία (2.300 κιλά). Είναι επίσης το πιο ακριβό και φυσικά, έχει και το μεγαλύτερο κινητήρα, έναν 4.0 λίτρων, twin-turbo, V8, που αποδίδει 600 ίππους και 800 Nm ροπής.

Οι αριθμοί είναι αυτοί, αλλά ποιο είναι το γρηγορότερο; Παρακολουθήστε το βίντεο στην κορυφή αυτής της σελίδας για να μάθετε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό