26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

DIY pedicure! Για να κάνεις μανικιούρ στο σπίτι like a pro χρειάζεσαι μόνο exfoliating socks

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα παρακάτω tips θα φέρουν το spa σπίτι σου!

Σε λίγες ημέρες θα καλωσορίσουμε κι επίσημα το καλοκαίρι… Ήδη, τα καλοκαιρινά ρούχα έχουν αποκτήσει τη δική τους θέση στην ντουλάπα μας, μαζί με τα αγαπημένα μας πέδιλα. Και όπου πέδιλα… το pedicure είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό.

Ένα όμορφο pedicure κάνει τα πόδια να φαίνονται όλη την ώρα περιποιημένα, ενώ μπορεί να αναδείξει ακόμα περισσότερο τα πέδιλα της νέας σεζόν. Το pedi όπως και το mani μπορεί να γεμίσει με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό κάθε μας βήμα, ενώ κάθε φορά που θα κοιτάμε τα άκρα μας θα μας φτιάχνει αμέσως η διάθεση.

4 χρώματα στο manicure που επιλέγουν όλα τα it girls και ταιριάζουν με όλα τα summer outfits

Ωστόσο, αν δεν έχεις προλάβει να κλείσεις ραντεβού στη μανικιουρίστ σου ή αν δεν διαθέτεις το απαιτούμενο budget για να κάνεις ένα refresh στο pedicure σου, βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μερικά εύκολα tips, που θα φέρουν το nail spa σπίτι σου. Αν διαθέτεις τα κατάλληλα εργαλεία θα καταφέρεις να πετύχεις ένα επαγγελματικό pedi μόνη στο σπίτι σου. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Time for pedi!https://www.instagram.com/p/C4yFo9Vs_Ai/1. Βύθισε τα πόδια σου σε μία λεκάνη με ζεστό νερό

Για αρχή, βύθισε τα πόδια σου σε μία λεκάνη με ζεστό νερό. Προσοχή! Δεν εννοούμαι καυτό. Αφού βάλεις τα πόδια σου μέσα στο νερό, πρόσθεσε άλατα και άφησε τα μέσα για 5 λεπτά. Το ποδόλουτρο θα σε χαλαρώσει, θα σε ανακουφίσει από το άγχος και το στρες, ενώ θα απομακρύνει τη συσσώρευση μικροβίων από τον ιδρώτα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

2. Χρησιμοποίησε scrub ποδιών

Το scrub ποδιών θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα και θα σου χαρίσει απαλά και λεία άκρα που θα ακτινοβολούν λάμψη από μακριά. Επιπλέον, τα body scrub διαθέτουν πλούσια αρώματα που κάνουν τα πόδια να μοσχοβολούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

3. Τοποθέτησε exfoliating socks

Ένας διασκεδαστικός τρόπος να περιποιηθείς τα πόδια σου σαν να βρίσκεται σε spa, είναι τα καλτσάκια περιποίησης που είναι εμποτισμένα με τζελ. Τα exfoliating socks διαθέτουν όλα τα θρεπτικά οφέλη που θρέφουν και επανορθώνουν τις ξηρές φτέρνες και αναζωογονούν τα κουρασμένα πόδια. Μέσα σε 20 λεπτά η επιδερμίδα των ποδιών σου γίνεται απαλή, ενώ τα άκρα σου αποκτούν μία αίσθηση ελαφρότητας.

SEPHORA COLLECTION, FOOT MASKS INFUSED SKINCARE SOCKS

4. Base coat & βερνίκι

Πριν εφαρμόσεις το βερνίκι, τοποθέτησε το base coat στη βάση του νυχιού, για να αποφύγεις τυχόν διχρωμίες, αλλά και μυκητιακές λοιμώξεις που μπορούν να δημιουργηθούν στην επιφάνεια των νυχιών. Επιπλέον, το base coat θα χαρίσει extra διάρκεια στο βερνίκι. Επίλεξε ένα έντονο χρώμα που κάθε φορά που θα κοιτάς τα πόδια σου θα σου φτιάχνει η διάθεση. -Δες εδώ τις hot τάσεις στο pedicure του καλοκαιριού.

https://www.instagram.com/p/Czb4YgfPxJc/5. Ενυδατική κρέμα & λάδι για τα πετσάκια

Τέλος, αφού στεγνώσει το βερνίκι, τοποθέτησε γύρω από τα πετσάκια λάδι και σε όλη την επιφάνεια των ποδιών λίγη ενυδατική body lotion. Το λάδι θα μαλακώσει και θα ενυδατώσει τα πετσάκια και θα τονίσει το σχήμα τους. Από την άλλη, η body lotion θα χαρίσει λάμψη στα άκρα σου και θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το pedicure και τα πέδιλά σου.

Enjoy, queen!

Σου βρήκαμε 7 αφρόλουτρα για να χαλαρώσεις στο ντους μετά την επιστροφή στο γραφείο



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό