16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Disney Classic Games Collection, έρχεται μέσα στο φθινόπωρο σε PC, PS4, Switch και Xbox One

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Nighthawk Interactive ανακοίνωσε επίσημα τη συλλογή Disney Classic Games Collection, η οποία έρχεται να αποτίσει φόρο τιμής στα 16-bit games της δεκαετίας του ’90 συμπεριλαμβάνοντας στο πακέτο τα Aladdin, The Jungle Book και The Lion King.

Το Disney Classic Games Collection θα δώσει στους gamers τη δυνατότητα να παίξουν τις εκδόσεις των κλασικών παιχνιδιών όπως είχαν κυκλοφορήσει για PC, SEGA Mega Drive, SNES, SEGA Game Gear και Game Boy, αλλά θα υπάρχουν επιλογές για upscaling των γραφικών σε ανάλυση 1080p, δυνατότητα αποθήκευσης της προόδου (save game) και δυνατότητα rewind για να επιστρέψεις μερικά δευτερόλεπτα πίσω.

Ακόμη, στη συλλογή υπάρχει jukebox mode για να ακούσεις όλα τα soundtracks, όπως και ξεχωριστός μουσειακός χώρος με εικόνες, s και συνεντεύξεις των δημιουργών.

Το Disney Classic Games Collection αναμένεται μέσα στο φθινόπωρο για PC, PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One και Nintendo Switch.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό