22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Dior Cruise 2022: Τα beauty looks της βραδιάς ήταν εμπνευσμένα από την Αρχαία Ελλάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης το μεγαλοπρεπές show του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο που έστρεψε πάνω του όλα τα φώτα παγκοσμίως.

Οι δάδες άναψαν, η ορχήστρα εγχόρδων υπό τους ήχους της μουσικής σύνθεσης της Ελένης Πούλου έδωσε το μελωδικό σύνθημα και η Dior Cruise 2022 collection μετέφερε τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Στην Dior Cruise 2022 collection, τα μοντέλα φόρεσαν sneakers και γαλότσες, το grecian chic παντρεύτηκε με sportswear αναφορές, ενώ pop πινελιές από μπλε και κίτρινο έδωσαν μια διαφορετική διάσταση.

Η συλλογή ήταν μια ωδή στο grecian chic και τη θηλυκότητα, αναμεμειγμένη με τους σύγχρονους κώδικες της Maria Grazia Chiuri, μια εικόνα από Ελλάδα που μαγεύει.

Ωστόσο και τα beauty looks που εμπνεύστηκε ο Peter Philips, creative και image director του Dior Makeup, είχαν αναφορές στην Ελλάδα.

Τα μαργαριτάρια στα βλέφαρα των μοντέλων, αλλά και οι χρυσές λεπτομέρειες που στόλιζαν το hairstyle τους, χάρισαν λάμψη και μεγαλοπρέπεια, που ανταποκρίνονται στη σπουδαία κληρονομιά του οίκου και στην αρχαία ελληνική ιστορία.

Τα μαργαριτάρια στις εσωτερικές γωνίες των ματιών χάρισαν την απαραίτητη λάμψη. Ένα δεύτερο ζευγάρι μαργαριτάρια προστέθηκε στις εξωτερικές γωνίες σε ορισμένα μοντέλα, ενώ μερικές είχαν καλυμμένο όλο το κινητό βλέφαρο με μαργαριτάρια, δημιουργώντας μία όψη φωτοστέφανου.

Για την Cruise 2022 Collection δημιουργήθηκε μία limited edition παλέτα, 5 Couleurs Couture Cruise 2022.
Χρησιμοποιήθηκε ελάχιστο χρυσό σε όλο το κινητό βλέφαρο, για να δώσει ένα όμορφο λαμπερό αποτέλεσμα, και ένας πιο σκούρος τόνος, στο χρώμα της άμμου, στις ρίζες των βλεφαρίδων.

Το μακιγιάζ των ματιών ολοκλήρωσε η μάσκαρα Diorshow Overcurl .

«Όχι τόσο για να δημιουργήσουμε μήκος» εξήγησε η Philips «αλλά περισσότερο για να δώσουμε ένταση και να ενισχύσουμε τη φυσικότητα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό