12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Dior Celebrates Greece: Μαρία Γκράτσια Κιούρι – Έτσι εμπνεύστηκε την εκδήλωση στην Ελλάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Dior Celebrates Greece: Η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Dior, Μαρία Γκράτσια Κιούρι παρακολούθησε από κοντά ιστορικά μνημεία της Ελλάδας.

Λίγo πριν την φαντασμαγορική εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά του οίκου Dior στην Ελλάδα, το βράδυ της Πέμπτης στις 21:30. Νωρίτερα έχουν φθάσει από κάθε γωνιά της γης, οι 400 καλεσμένοι και διεθνείς προσωπικότητες που έλαβαν την πολυπόθητη πρόσκληση του Οίκου, απευθείας από το Παρίσι.

https://www.instagram.com/p/CQOXXtQjQIT

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Dior, Μαρία Γκράτσια Κιούρι, ξεναγήθηκε σε αρχαιολογικούς τόπους και μνημεία της Ελλάδας, στην Κνωσό, το Ακρωτήρι Σαντορίνης και τους Δελφούς, και εμπνεύστηκε από τη γυναίκα στην αρχαιότητα.

https://www.instagram.com/p/CQMEz5YoQbh

Μια ξενάγηση η οποία και συγκέντρωσε τις καλύτερες εντυπώσεις. Στόχος των project αυτών του Dior, στο πλαίσιο της παρουσίασης κάθε χρόνο των Cruise συλλογών του, είναι η ανάδειξη κάθε φορά και μιας νέας γωνιάς της Μεσογείου και μαζί της ιστορίας της, του πολιτισμού της και φυσικά της μόδας. Έτσι, μετά το Μαρόκο και το Λέτσε, ήρθε η σειρά της Ελλάδας, σε μια στιγμή, μάλιστα, που συμπληρώνονται 60 χρόνια από την εμβληματική φωτογράφιση του Dior στην Ακρόπολη.

https://www.instagram.com/p/CQNXLgvINGxhttps://www.instagram.com/p/CQOBSvpC0PM

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό