16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

devolo Repeater WiFi 6 5400 & 3000: Ισχυρό WiFi παντού!

Ειδήσεις Ελλάδα

Θέλουμε καλό WiFi στο σπίτι και το γραφείο. Το απαιτούμε! Είναι απαραίτητο για την άνεσή μας και έχει γίνει ουσιαστικό μέρος της ζωής μας. Δεν επιτρέπεται να ταλαιπωρούμαστε με χαμηλής ποιότητας σήμα όταν κυκλοφορούμε από δωμάτιο σε δωμάτιο. Δεν γίνεται να καθόμαστε δίπλα στο router για να έχουμε καλό σήμα.

Υπάρχουν τόσες απαιτήσεις καθημερινά που βασίζονται στο «καλό ίντερνετ» είτε πρόκειται για τηλεργασία και κατ’ οίκον εκπαίδευση είτε για streaming και gaming. Η πρόκληση είναι να υπάρχει WiFi σε όλο το σπίτι με γρήγορο και δυνατό σήμα κάτι που δεν επιτυγχάνεται εύκολο όταν πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν ταυτόχρονα.

Με τα devolo WiFi 6 Repeater 3000 και 5400, ο Γερμανός κατασκευαστής αποδεικνύει το πόσο εύκολο είναι να επεκτείνετε το WiFi του router σας μέσα στο διαμέρισμά σας. Αυτές οι δύο νέες λύσεις της devolo για WiFi παντού περιλαμβάνουν ότι ακριβώς χρειάζεστε για να επεκτείνετε το ασύρματο δίκτυό σας με τον πιο απλό τρόπο.

Εγκαταστήστε τα μοντέλα devolo Repeater πανεύκολα και άμεσα, όπως περιγράφεται στις απλές οδηγίες χρήσης που θα βρείτε στη συσκευασία. 3 βήματα είναι όλα και όλα. Είτε συνδέεστε στο αρχικό WiFi δίκτυο που εμφανίζουν τα Repeater μόλις τα συνδέσετε στην πρίζα, είτε με τον πιο απλό και διαδεδομένο τρόπο μέσω WPS, πατώντας το σχετικό κουμπί στο router που χρησιμοποιείτε ήδη ταυτόχρονα με το WPS κουμπί που ενσωματώνουν τα devolo WiFi 6 Repeater 3000 και 5400.

Τα δύο αυτά Repeater είναι δυο διαφορετικές λύσεις που μπορούν να ενσωματωθούν στο ασύρματο δίκτυό σας μεμονωμένα ή φυσικά και σε συνδυασμό για να επεκτείνετε την κάλυψη του WiFi σας σε περισσότερους χώρους. Αν έχετε συσκευές με θύρες LAN μπορείτε να τις συνδέσετε απευθείας στο Repeater. Το μοντέλο 3000 έχει μια θύρα LAN και το μοντέλο 5400, δύο θύρες.

Αρχικά, τοποθετήστε των Repeater δίπλα στο υπάρχον router σας για να πραγματοποιηθεί η αρχική σύζευξη μεταξύ τους. Μετά απομακρύνεται το Repeater και τοποθετήστε στο δωμάτιο που θέλετε καλύτερο σήμα WiFi. Τσεκάρετε την ένδειξη σήματος LED τεσσάρων επιπέδων αυτή θα σας να σας βοηθήσει να βρείτε τη βέλτιστη θέση για να τοποθετήσετε το Repeater σας.

Μετά την εγκατάσταση του νέου Repeater, η συσκευή θα πραγματοποιήσει έλεγχο για ενημερώσεις αυτόματα και θα προχωρήσει σε αναβάθμιση. Η ενημέρωση μπορεί επίσης να γίνει χειροκίνητα μέσα από το εύχρηστο app devolo Home Network που θα βρείτε δωρεάν για iOS και Android. Μέσα από το app μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα σωρό ρυθμίσεις στα νέα devolo Repeater και θα να φέρετε ακριβώς στα μέτρα σας και τις απαιτήσεις σας.

Δοκιμάστε πριν και μετά το πόσο καλύτερες είναι οι ταχύτητες έχοντας προσθέσει στο ασύρματο δίκτυό σας ένα devolo Repeater. Αυτό κάναμε και εμείς και το download αυξήθηκε εντυπωσιακά!

Τα νέα repeater της devolo εγκαθίστανται πανεύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού, έχουν ενδείξεις LED που δείχνουν πόσο ισχυρό είναι το σήμα WiFi για να βρείτε την κατάλληλη θέση και είναι WiFi 6 με λειτουργίες Mesh WiFi. Έχουν θύρες Gigabit LAN για να απολαμβάνεται τόσο ασύρματο όσο και ενσύρματο αξιόπιστο γρήγορο ίντερνετ παντού μέσα στο σπίτι ή το γραφείο!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό