27.1 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Debate: «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό», κατά την έξοδο των «6»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Προσκλητήριο» στους πολίτες να πάνε στις κάλπες για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ήταν η κατακλείδα του debate των έξι υποψηφίων, βγαίνοντας από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

«Να φτάσουμε τις 400.000 ανθρώπους, να αλλάξει η πορεία της χώρας» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Άννα Διαμαντοπούλου.

Όλοι συμφώνησαν επίσης ότι η τηλεμαχία ήταν «ποιοτική» και «πολιτισμένη» – παρά τα «καρφιά» και τις αντιπαραθέσεις  εκατέρωθεν, ενώ  σημείωσαν πως το ΠΑΣΟΚ «μπορεί να ξαναγίνει η μεγάλη δύναμη» και να «φέρει την ανατροπή».

Πιο ενθουσιώδης η κ. Γιαννακοπούλου, που έκλεισε τις δηλώσεις της με την φράση: «Πάρτε το ΠΑΣΟΚ στα χέρια σας και ναι, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό».

Οι δηλώσεις

Ν. Ανδρουλάκης

«Σήμερα κάναμε έναν ποιοτικό διάλογο που αποδεικνύει ότι η πατρίδα μας έχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης για όλα τα ζητήματα για την υγεία, την παιδεία, τις ανισότητες, τη δίκαιη πράσινη μετάβαση και βέβαια για τα εθνικά θέματα. Δυόμισι χρόνια αγώνας, προσπάθεια, κόπος. Το νερό πια έχει μπει στο αυλάκι και πιστεύω τα δύσκολα είναι πίσω μας. Τα καλύτερα για την παράταξη, αλλά πάνω απ’ όλα για τη χώρα είναι μπροστά μας».

Χ. Δούκας

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ την ΕΡΤ και όλους εσάς. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο ζωντανό διάλογο τρεις και πλέον ώρες και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί πλέον όλοι οι πολίτες έχουν μια ξεκάθαρη άποψη και τους καλούμε στις 6 του Οκτώβρη να προσέλθουν μαζικά για να δημιουργήσουμε μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή. Σας ευχαριστώ πολύ».

Α. Διαμαντοπούλου

«Βγαίνουμε από μία τηλεμαχία η οποία ήταν πολιτισμένη, ενωτική και θεωρώ με πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία.

Θέλω να πιστεύω ότι στις επόμενες είκοσι μέρες θα πείσουμε για το ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ξαναγίνει η μεγάλη δύναμη, ο άλλος πολιτικός πόλος για την πατρίδα μας, για τους ανθρώπους μας, για τις ζωές μας.

Θέλω να καλέσω όλους τους πολίτες που βλέπουν με ενδιαφέρον το ΠΑΣΟΚ να σηκωθούν από τον καναπέ τους, να ψηφίσουν στις εκλογές, να φτάσουμε τις 400.000 ανθρώπους, να αλλάξει η πορεία της χώρας.

Γιατί σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για τον/ την επόμενη πρωθυπουργό και αυτό που θέλουμε είναι να είναι σοσιαλδημοκράτες, ενωμένοι και στη βάση και στην κορυφή.

Την επομένη των εκλογών θα είναι μια άλλη μέρα για την πατρίδα μας».

Π. Γερουλάνος

«Το debate ήταν νομίζω  μία πολύ μεγάλη επιτυχία και γι’ αυτό βγαίνω από αυτό  πολύ χαρούμενος καθώς το ΠΑΣΟΚ έδειξε ένα καλό εαυτό και δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτή πολιτισμένη συζητήση.

Έθεσα ένα δίλημμα: Θα κάνουμε μία επιλογή νίκης ή επιλογή ήττας; Η επιλογή νίκης θέλει ηγεσία η οποία ενώνει, έχει πείρα, η οποία έχει σχέδιο και η οποία μπορεί να κάνει την μεγάλη διεύρυνση που χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ για να κερδίσει. Παρακινώ όλους να πάνε στις κάλπες και να αναλογιστούν: το ΠΑΣΟΚ μπορεί να παίξει ξανά το ρόλο που έπαιξε; Αν ναι, ελάτε ψηφίστε και θεωρώ ότι τα διλήμματα που θέσαμε σήμερα, είναι τα διλήμματα που αφορούν στο μέλλον και του ΠΑΣΟΚ και της χώρας σας».

Ν. Γιαννακοπούλου

«Κερδίζουμε από όλον αυτόν τον πλούτο των διαφορετικών ιδεών. Και ναι, αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ το οποίο θέλουμε.

Εγώ θέλω να καλέσω για μία ακόμα φορά μαζικά όλους τους προοδευτικούς πολίτες που κοιτάζουν προς το ΠΑΣΟΚ, που έχουν απαίτηση από το ΠΑΣΟΚ να συμμετέχουν μαζικά στις διαδικασίες, να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους, να σπάσουν τους μηχανισμούς.

Κρίνεται το μέλλον αυτής της παράταξης, αλλά κρίνονται πολλά και για τη χώρα. Άρα ναι, πάρτε το ΠΑΣΟΚ στα χέρια σας και ναι, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό».

Μ. Κατρίνης

«Οι πολίτες μας άκουσαν. Καλώ όλα τα μέλη και τους φίλους της παράταξης, την ευρεία κοινωνική βάση του ΠΑΣΟΚ, να πάρουν την τύχη της παράταξης στα χέρια τους για να γίνει και πάλι κόμμα εξουσίας, για να αλλάξει η ζωή όλων».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό