15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Debate: Τι είπε ο Τσίπρας στο αυτί του Μητσοτάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο δεύτερο διάλειμμα του debate των πολιτικών αρχηγών ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνομιλία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (είδατε, που εσείς νομίζετε πώς δεν ανταλλάσσουν ούτε καλημέρα;), όπως αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Ο Πρωθυπουργός του είπε πως ήταν στην πατρίδα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στην Άρτα, περιγράφει η στήλη. Η απάντηση του κ. Τσίπρα ήταν ότι τον είδε, κάτι που μαρτυρά ότι ο ένας «παρακολουθεί» τον άλλον (και αλλοίμονο εάν δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο). Και αμέσως μετά ο κ. Τσίπρας τον ρώτησε: «Τι θα γίνει με το δικό μας ντιμπέιτ;» Στις δεύτερες εκλογές εάν υπάρξουν, ήταν η απάντηση του Πρωθυπουργού με τον κ. Τσίπρα να απορεί: «Μα τώρα έχουμε εκλογές».

Μια τρίτη συνάντηση έγινε ανάμεσα στον κ. Ανδρουλάκη και τον κ. Κουστούμπα. Όπως μου αφηγήθηκε ο γενικός γραμματέα του ΚΚΕ, ο κ. Ανδρουλάκης του έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη της Πανσπουδαστικής στις φοιτητικές εκλογές.

Όλες αυτές οι συναντήσεις και οι συνομιλίες μαρτυρούν ότι είναι δυνατή και η συνεννόηση και ότι είναι ανοιχτός και ο διάλογος ανάμεσα στα κόμματα. Σας τα περιγράφω όλα αυτά για να δείτε ότι τα κόμματα μπορούν να συζητήσουν (είτε n on ή off camera- δεν έχει και τόση σημασία) για πιθανές συνεργασίες ώστε να σχηματιστεί κυβέρνηση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό