20.9 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Debate ΠΑΣΟΚ – Ερώτηση σε Διαμαντοπούλου: «Μετανιώσατε που στηρίξατε Μητσοτάκη;»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η υποψηφία πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, στο πλαίσιο του debate μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος, κλήθηκε να απαντήσει για τη στήριξη της προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη το 2019.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Κουβαράς, της έκανε την ακόλουθη ερώτηση: «Η ανεργία πέφτει, ο αριθμός ανάπτυξης είναι πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Εσείς το 2019, θυμάμαι, στηρίξατε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θεωρείτε ότι κάνατε λάθος τότε; Και τι περισσότερο περιμένατε που δεν έγινε και τώρα θέλετε να τον αντικαταστήσετε; Ή δεν είναι η οικονομία ο λόγος που σας κάνει να κατεβαίνετε σε αυτές τις εκλογές;».

Η κυρία Διαμαντοπούλου έδωσε την ακόλουθη απάντηση: «Δεν ξέρω τι εννοείτε ‘’στηρίξατε’’. Είμαστε έξι χρόνια μετά και η οικονομία στη χώρα κρίνεται πλέον από πάρα πολλά ζητήματα. Δεν είναι μόνο οι δείκτες. Είναι η ζωή των ανθρώπων».

«Το κατά κεφαλήν εισόδημα στην Ελλάδα είναι το δεύτερο χαμηλότερο μετά τη Βουλγαρία. Αυτά είναι στοιχεία της Eurostat. Επομένως ο λόγος είναι σαφής», πρόσθεσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό