22.5 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Death and Rebirth: Ποια Ζώδια Θα Ευνοηθούν από τις Κοσμικές Αλλαγές της 11 Οκτωβρίου 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Death and Rebirth: Ποια Ζώδια Θα Ευνοηθούν από τις Κοσμικές Αλλαγές της 11 Οκτωβρίου 2024

 

 

  Για την 11 Οκτωβρίου 2024, η κάρτα από τη σειρά Universe Cards που αντιστοιχεί στις πλανητικές όψεις και ενέργειες της ημέρας είναι η “Death and Rebirth”. Αυτή η κάρτα αντανακλά την επίδραση του Πλούτωνα που γυρίζει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, φέρνοντας ένα ισχυρό μήνυμα μεταμόρφωσης και εσωτερικής αναγέννησης. Ο Πλούτωνας, πλανήτης της αναγέννησης και της βαθιάς εσωτερικής αλλαγής, βγαίνει από τη φάση της αναδρομής του, προσφέροντας μια ισχυρή ώθηση για να κλείσουμε παλιούς κύκλους και να προχωρήσουμε μπροστά σε νέες κατευθύνσεις.

 

Αυτή η κάρτα μας καλεί να αγκαλιάσουμε την έννοια του θανάτου και της αναγέννησης, δηλαδή το τέλος των παλιών καταστάσεων και την ανανέωση. Όπως ο Πλούτωνας οδηγεί σε βαθιά ψυχολογική αναμόρφωση, έτσι και η κάρτα αυτή μας ενθαρρύνει να αποδεχτούμε τις αλλαγές στη ζωή μας και να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να απελευθερωθεί από ό,τι δεν μας εξυπηρετεί πλέον. Οι όψεις της ημέρας ευνοούν αυτή τη διαδικασία, ιδιαίτερα με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και την αίσθηση της ολοκλήρωσης που φέρνει.

Η επιρροή αυτής της κάρτας στις 11 Οκτωβρίου μας βοηθά να επανεξετάσουμε τις προηγούμενες επιλογές μας, να αφήσουμε πίσω ό,τι δεν είναι πλέον απαραίτητο και να ξεκινήσουμε με μια νέα οπτική. Αυτό μπορεί να είναι η αρχή για νέες ευκαιρίες και για μια πιο αυθεντική προσέγγιση στη ζωή μας.

Η κάρτα “Death and Rebirth” που αντιστοιχεί στην ενέργεια της 11ης Οκτωβρίου 2024, λόγω της επιρροής του Πλούτωνα και των όψεων της ημέρας, θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια που συνδέονται με την αλλαγή, την αναγέννηση και την εσωτερική μεταμόρφωση.

Ζώδια που ευνοούνται περισσότερο:

Σκορπιός: Ο Πλούτωνας είναι ο κυβερνήτης πλανήτης του Σκορπιού, και κάθε όψη που τον περιλαμβάνει φέρνει βαθιές εσωτερικές αλλαγές και ευκαιρίες για αναγέννηση. Ο Σκορπιός ευνοείται ιδιαίτερα σε θέματα εσωτερικής δύναμης και συναισθηματικής μεταμόρφωσης.
Αιγόκερως: Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον Αιγόκερω, οπότε οι Αιγόκεροι θα νιώσουν έντονα την ανάγκη για βαθιά προσωπική μεταμόρφωση, ειδικά σε τομείς που αφορούν την καριέρα, την πειθαρχία και τις φιλοδοξίες τους. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές και ανανεώσεις.
Καρκίνος: Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να προκαλέσει συναισθηματικές προκλήσεις για τον Καρκίνο, αλλά η ενέργεια του Πλούτωνα προσφέρει ευκαιρίες για να απελευθερωθούν από παλιές συναισθηματικές αγκυλώσεις και να προχωρήσουν μπροστά με νέα προοπτική.
Ιχθύες: Οι Ιχθύες θα νιώσουν την επιρροή του εξαγώνου Σελήνης-Ποσειδώνα που ενισχύει τη διαισθητική και πνευματική τους ανάπτυξη. Ο Ποσειδώνας είναι κυβερνήτης τους, και η ενέργεια του Πλούτωνα τους βοηθά να εμβαθύνουν στην εσωτερική τους πορεία.

Ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο ευνοϊκά:

Ζυγός: Παρά την ενέργεια του Πλούτωνα, οι Ζυγοί μπορεί να βρεθούν σε διλήμματα λόγω της επικοινωνιακής έντασης της ημέρας, καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα και οι άλλες όψεις φέρνουν προκλήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.
Κριός: Ο Κριός μπορεί να βιώσει εντάσεις λόγω της επιρροής του Χείρωνα και του Άρη, κάτι που μπορεί να προκαλέσει εσωτερική αναστάτωση και θυμό. Η μεταμόρφωση που προσφέρει ο Πλούτωνας μπορεί να φανεί πιο δύσκολη και έντονη γι’ αυτούς.
Δίδυμοι: Η ενέργεια του Δία που είναι ανάδρομος στους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις και περιορισμούς στις ευκαιρίες επέκτασης, ενώ η βαθιά επιρροή του Πλούτωνα μπορεί να φέρει προκλήσεις στην επικοινωνία και τη σκέψη.

 

Η κάρτα “Death and Rebirth” φέρνει μια ισχυρή ώθηση για εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές, αλλά η επιρροή της μπορεί να είναι έντονη και μεταμορφωτική, ανάλογα με το πόσο ανοιχτό είναι το κάθε ζώδιο σε αλλαγές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό