21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

DEAL! Laser Engraver 20W μόνο με €159!

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά τους 3D printers που έγιναν πολύ δημοφιλείς, μια νέα κατηγορία “εκτυπωτών” έχει εμφανιστεί και είναι πολύ ενδιαφέρουσα, τα laser engravers!

Ουσιαστικά μπορείτε να “σκαλίσετε” σε σχεδόν όποιο αντικείμενο θέλετε ένα σχέδιο, μια λέξη, μια φράση, μια φωτογραφία, μέσω laser! Το ATOMSTACK A5 20W που βρήκαμε στο Tomtop.com κάνει ακριβώς αυτό, μπορεί να “σκαλίσει” σχέδια μεγέθους έως 410*400mm με ακρίβεια 0,01mm ενώ ζυγίζει μόλις 4 κιλά και έχει διαστάσεις μικρότερες από ενός 3D printer. Επιπλέον, μπορεί να κόψει τα περισσότερα μαλακά υλικά με ακρίβεια εκατοστού του χιλιοστού, χωρίς να παιδεύεστε με ψαλίδια και κοπίδια για μια “λεπτοδουλειά”!

Τα υλικά που μπορεί να σκαλίσει είναι κάθε ξύλο, μπαμπού, χαρτόνι, πλαστικό, δέρμα, PCBs, μαλακό αλουμίνιο και βερνικωμένο μέταλλο. Επίσης μπορεί να κόψει χαρτόνι, ύφασμα, λεπτό ξύλο, ακρυλικά υλικά και λεπτά πλαστικά.

Λειτουργεί πανεύκολα και ρυθμίζεται μέσω USB σύνδεσης, ενώ είναι συμβατό με Windows και δέχεται σχέδια ή φωτογραφίες σε μορφές NC, BMP, JPG, PNG, DXF.

Βρείτε το στο Tomtop.com έναντι €159,99 με τη χρήση του κουπονιού TTLEA, από Γερμανική αποθήκη!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό