19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

DEAL! FullHD IP Camera Xiaomi με Night vision με €20,99!

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια κάμερα παρακολουθησης για το σπίτι είναι πλέον “must” για όλους καθώς είναι φθηνές, λειτουργούν με απλό και έξυπνο τρόπο και μπορούν να υπερκαλύψουν τις βασικές μας ανάγκες.

Στο ebay.com βρήκαμε το δημοφιλές μοντέλο της Xiaomi με δυνατότητα λήψης 1080p , ακόμα και στο σκοτάδι. Έχει φακό εύρους 170 μοιρών και μπορεί να κάνει λήψη 1080p στα 20 FPS. Χάρη στα 10 LEDs υπερύθρων της, μπορεί να παρέχει καθαρή εικόνα ακόμα και σε συνθήκες πλήρους σκότους (0.001Lux, έως 10 μέτρα απόστασης).

Δέχεται κάρτα microSD για να αποθηκεύει , αν χρειαστεί ή αν το θελήσετε, έχει δυνατότητα σύνδεσης μέσω WiFi 2.4 και 5GHz φυσικά για να την ελέγχετε και από απόσταση, έρχεται σε λευκό χρώμα και μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες από -10°C εως +60°C και είναι αδιάβροχη με βάση το IP65 πρότυπο. Διαθέτει 2 way audio με μικρόφωνο και ηχείο ώστε να μπορείτε να συνομιλήσετε με όποιον βρίσκεται στο χώρο, ενώ υποστηρίζει και ανίχνευση κίνησης ώστε να σας ειδοποιεί στην περίπτωση αυτή και να καταγράφει αυτόματα .

Βρείτε την στο ebay.com έναντι €20,99.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό