22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

DEAL! Διάδρομος για περπάτημα/τρέξιμο μόνο με €479,99!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το καλοκαίρι ήρθε αλλά… μπορεί για δικούς σας λόγους να θέλετε να περπατάτε/τρέχετε σε εσωτερικό χώρο. Τα γυμναστήρια δεν είναι ακόμα έτοιμα να υποδεχθούν κοινό, οπότε η λύση είναι ένας διάδρομος εσωτερικού χώρου!

Βρήκαμε σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και με μεγάλη έκπτωση τον διάδρομο R1 Pro στο Cafago.com, ο οποίος μπορεί να σας επιτρέψει το περπάτημα με ταχύτητα 5-6 Km/h ή το ελαφρύ τρέξιμο/γρήγορο περπάτημα με ταχύτητα έως 10 Km/h. Είναι κατάλληλος για ηλικίες από 14 έως 60 ετών και για χρήστες βάρους έως 110 Kg, ενώ διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα 1,25 ίππων που αναλαμβάνει τη λειτουργία του. Στα top features του συγκαταλέγεται η αναδίπλωσή του, ώστε να μπορεί να αποθηκευθεί ακόμα και πίσω από την πόρτα του δωματίου σας, ενώ μεταφέρεται πολύ πιο εύκολα από έναν μεγάλο, συμβατικό διάδρομο!

Έχει δυνατότητα σύνδεσης με app για να βλέπετε στοιχεία και στατιστικά, αλλά και LED ενδείξεις πάνω του για να σας βοηθούν να ελέγχετε τη δραστηριότητά σας. Επιπλέον, αναγνωρίζει αυτόματα την προσπάθεια που καταβάλλετε και την ταχύτητά σας, ώστε να προσαρμόζει τη λειτουργία του χωρίς να ψάχνετε το πλήκτρο της ταχύτητας. Τέλος, έχει ειδική βάση για το smartphone ή το tablet σας, ώστε να βλέπετε s όσο γυμνάζεστε, ή να κάνετε κάποια κλήση!

Βρείτε τον στο Cafago.com έναντι €479,99 με το κουπόνι CR1PRO και σε λίγες μέρες θα είναι στην πόρτα σας, από Γερμανική Αποθήκη!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό