18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Daytona by Zontes: Αυτό είναι το power cruiser V350 ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Το V350 είναι το καινούριο εντυπωσιακό cruiser της Daytona by Zontes που θα βάλει στυλ στις μετακινήσεις σας.

Το τελευταίο και ίσως πιο ενδιαφέρον μοντέλο στην καινούρια σειρά μοτοσικλετών 350 της Daytona by Zontes είναι το V350. Πρόκειται για ένα δυναμικό cruiser το οποίο ξεχωρίζει από την μοναδική του σχεδίαση η οποία δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα ακριβότερα ευρωπαϊκά μοντέλα. Οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες του V350 είναι άκρως εντυπωσιακές με κορυφαίο στοιχείο το μονόμπρατσο ψαλίδι το οποίο αφήνει εκτεθειμένη την καλαίσθητη ζάντα με το φαρδύ ελαστικών διάστασης 180/55 πίσω.

Το V350 είναι εξοπλισμένο με τον καινούριο μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο κινητήρα 348 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 39,5 ίππους στις 9.500 στροφές και μέγιστη ροπή 32,8Nm στις 7.500 στροφές αντίστοιχα, χάρη και στην υψηλή σχέση συμπίεσης με λόγο 12,3:1. Ο ψεκασμός είναι προηγμένος της Bosch και διαθέτει δύο χαρτογραφήσεις, ECO και Sport. Μία σημαντική ρύθμιση των επιλογών οδήγησης είναι πως όταν έχει γίνει η επιλογή του ECO mode, η ECU παρεμβαίνει και μεταβάλλει προσωρινά την χαρτογράφηση σε Sport, όταν οι στροφές ξεπεράσουν τις 7.000, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα στον αναβάτη να έχει στη διάθεσή του τον πιο ζωηρό χαρακτήρα του κινητήρα.

Η V350 είναι εξοπλισμένη με περιφερειακά υψηλού επιπέδου, όπως το ανεστραμμένο πιρούνι με διάμετρο 43mm της KYB και το πίσω αμορτισέρ με διάμετρο στα 52mm. Το σύστημα των φρένων είναι της J.Juan με δίσκο 320mm εμπρός και 4πίστονη δαγκάνα, ενώ το σύστημα ABS είναι επίσης της Bosch. Το βάρος της μοτοσικλέτας φτάνει τα 188 κιλά γεμάτο, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 14 λίτρα.

Κερασάκι στην τούρτα της V350 είναι ο εξοπλισμός ο οποίος είναι ζηλευτός. Η μοτοσικλέτα της Daytona by Zontes διαθέτει LED φωτιστικά σώματα, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless GEN 2.5), σύστημα κεντρικού κλειδώματος, TFT οθόνη πληροφοριών με σύστημα συνδεσιμότητας και σύστημα ελέγχου της πίεσης και θερμοκρασίας ελαστικών, κρυφό φωτισμό στους διακόπτες, ρυθμιζόμενα λεβιέ και διπλή θύρα USB. Η τιμή της νέας V350 είναι στα 4.595 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Το βίντεο παρουσίασης του V350.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό