33.6 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Cowgirl Curtain Bangs: Η πιο hot τάση στα μαλλιά φέτος το καλοκαίρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τηλεοπτική σειρά Yellowstone γνώρισε τεράστια επιτυχία φέτος και παράλληλα δημιούργησε το cowgirl trend που έχουν υιοθετήσει καιρό τώρα it girls και super models. Κι αν πιστεύεις ότι περιορίζεται στα μικροσκοπικά floral φορέματα, τις μπότες, τις ζώνες με μεγάλες αγκράφες και τα καρό πουκάμισα, κάνεις λάθος.

Υπάρχει και ένα beauty trend που κάνει θραύση στα social media και λατρεύουν τα κορίτσια στο TikTok. Πρόκειται για τις cowgirl curtain bangs που είναι θηλυκές κι ανέμελες. Αν και το bob συνεχίζει να είναι η μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων, οι experts σου προτείνουν να κόψεις τις φράντζες χωρίς να μειώσεις ούτε πόντο από το μήκος των υπόλοιπων μαλλιών. Θα δεις παντού τις cowgirl curtain bangs του επόμενους μήνες. Οι συγκεκριμένες φράντζες αναδεικνύουν τόσο τα σπαστά όσο και τα ίσια μαλλιά με τον πιο γοητευτικό τρόπο.

Τόσο η Suki Waterhouse όσο και η Sabriba Carpenter είναι δύο από τις celebrities που αγαπούν πολύ το συγκεκριμένο look τόσο επάνω στη σκηνή όσο και στις εμφανίσεις τους. H Instagramer Matilda Djerf είναι εκείνη που τις έχεις καθιερώσει τα τελευταία χρόνια και θεωρούνται σήμα-κατατεθέν του beauty look της.

Επίσης, σύμφωνα με τους hairstylists, το μήκος τους λειτουργεί ως περίγραμμα στα ζυγωματικά με αποτέλεσμα να κολακεύει πολύ το πρόσωπο. Κι αν ανησυχείς κάθε φορά που κόβεις φράντζες ή αφέλειες οι experts σε καθησυχάζουν μιας και οι συγκεκριμένες είναι μακριές και το styling πανεύκολο όποια κι αν είναι η φυσική υφή των μαλλιών.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό