22.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

COSMOTECH ΝEWS: Η νέα εκπομπή τεχνολογίας της COSMOTE με θέματα που αξίζει να συζητηθούν

Ειδήσεις Ελλάδα

Εάν είσαι λάτρης της τεχνολογίας, όπως εμείς, τότε μπορούμε να φανταστούμε πόσες ώρες περνάς online ψάχνοντας νέα, ειδήσεις και ενδιαφέροντα tech fun facts σε αυτό το αχανές μέρος που ονομάζεται διαδίκτυο. Ψάχνοντας, λοιπόν και εμείς, ανακαλύψαμε μια νέα YouTube εκπομπή, που μας έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και μας έχει εξάψει την περιέργεια. Αφού κάναμε την έρευνά μας και συγκεντρώσαμε όλες τις σχετικές πληροφορίες, ήρθε η ώρα να το μοιραστούμε και μαζί σου.

Η Δάφνη Καραβοκύρη και o Χάρης Σαββαντίδης έρχονται να μας συναρπάσουν με μια νέα YouTube εκπομπή στο κανάλι της COSMOTE, υπό την καθοδήγηση του expert στο χώρο Παύλου Παπαπαύλου και αναλαμβάνουν το εγχείρημα να μας παρουσιάσουν εξελίξεις από το χώρο της τεχνολογίας, διαλέγοντας τα πιο συναρπαστικά tech νέα και βοηθώντας μας να κάνουμε… declutter από την υπερπληροφόρηση. Το όνομα αυτής; COSMOTECH NEWS!

Και πιστέψτε μας, δεν πρόκειται για μια απλή ενημερωτική YouTube tech εκπομπή. Στο COSMOTECH NEWS, η Δάφνη και ο Χάρης θα σχολιάζουν επίκαιρα τεχνολογικά γεγονότα και ό,τι έχει να κάνει με ανακοινώσεις προϊόντων, νέες τεχνολογίες που δοκιμάζονται, inside stories και leaks από leading brands, νέες μεγάλες ιδέες από μικρές επιχειρήσεις, καθώς και apps ή updates που ταράζουν τα νερά.

Αλλά, το COSMOTECH NEWS δε σταματά εκεί! Προσφέροντας μια, κυριολεκτικά, hands-on εμπειρία, η εκπομπή θα περιλαμβάνει product tryouts για μια βαθύτερη ανάλυση τεχνολογικών προϊόντων που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν στο άμεσο μέλλον σε τρεις βασικές κατηγορίες: smartphones, laptops/tablets και tech gadgets.

Ακόμη, σε κάθε επεισόδιο θα μαθαίνουμε την «τεχνολογική πληροφορία της ημέρας» με τα Unskippable Facts, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο τους τεχνολογικούς μας ορίζοντες και κατακτώντας άλλη μια πληροφορία που πιθανότατα δε βρέθηκε ποτέ μπροστά μας μέχρι τώρα.

Τέλος, η εκπομπή στο κλείσιμό της προσφέρει πρακτικές συμβουλές με το How-to-Zone. Πώς ενεργοποιούμε μια υπηρεσία; Πώς χρησιμοποιείται μια εφαρμογή, ένα gadget ή ακόμη και ένα νέο τεχνολογικό προϊόν; Μένουμε συντονισμένοι στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube για εύκολες και γρήγορες οδηγίες από τη Δάφνη και τον Χάρη που θα μας λύσουν τα χέρια.

Η εκπομπή COSMOTETECH NEWS ξεκινάει την προβολή της στο YouTube κανάλι της COSMOTE, την Πέμπτη 4 Αυγούστου, το δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής θα προβληθεί στις 18 Αυγούστου, και ύστερα από ένα μικρό καλοκαιρινό break θα συνεχίσει η εκπομπή από τις 15 Σεπτεμβρίου με νέο επεισόδιο κάθε δυο εβδομάδες. Eμείς πάντως, που με υπερηφάνεια ανήκουμε στον κόσμο των tech nerds, είμαστε ήδη ενθουσιασμένοι για αυτό το new entry στον τομέα της τεχνολογικής ενημέρωσης και αναμένουμε με ανυπομονησία κάθε επεισόδιο!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό