15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Cornrow Braids: Η Χριστίνα Κοντοβά μόλις έκανε matching hairstyle με την κόρη της Ada

Ειδήσεις Ελλάδα

Τετάρτη 19 Μαΐου 2021, 16:20

 

Τα braids αποτελούν μία κλασσική αξία στο hairstyling. Από μικρή ηλικία θα έχεις πιθανότατα δοκιμάσει μία γαλλική κοτσίδα ή θα έχεις κάνει όλα τα μαλλιά σου μικρά κοτσιδάκια. Αν μεγαλώνοντας τις είχες ξεχάσεις, τελευταία μάλλον τις έχεις θυμηθεί για τα καλά.

Τα braids είναι τελευταία ένα από τα μεγαλύτερα hairtrends και έχουν γίνει το αγαπημένο χτένισμα των it gilrs αυτή την περίοδο.

Η Χριστίνα Κοντοβά, η οποία περνάει πλέον τον περισσότερο χρόνο της στην  Ουγκάντα καθώς θα υιοθετήσει ένα κοριτσάκι, την Ada, εμπνεύστηκε από το hairlook της μικρής και θέλοντας να είναι ίδιες, αποφάσισε να κάνει ένα matching hairstyle.

 

 

Συγκεκριμένα η σχεδιάστρια έκανε κάποια λεπτά κοτσιδάκια, γνωστά ως cornrows, τα οποία αποτελούν ένα παραδοσιακό χτένισμα που επιλέγουν οι λαοί της Αφρικής, ενώ είναι και άρρηκτα συνδεδεμένα με τους Αφροαμερικανούς.

Πολλές celebrities, τόσο εγχώριες, όσο και του εξωτερικού, έχουν υιοθετήσει το συγκεκριμένο στιλ στο παρελθόν και έχουν κατηγορηθεί για cultural appropriation, δηλαδή ότι έχουν υιοθετήσει στοιχεία συγκεκριμένων φυλών, χωρίς να είναι μέλη της και χωρίς να συνειδητοποιούν τι συμβολίζουν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό