27.4 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Copa America: Μονόδρομος η νίκη για τους Βραζιλιάνους, «τρένο» η Κολομβία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων για τον Δ΄ Όμιλο τουCopa America ανάμεσα Κολομβία – Κόστα Ρίκα και Παραγουάη-Βραζιλία, για τα οποία τοFreetips247.com προτείνει Bet Builder σε αποδόσεις 7.80 και 7.70 αντιστοίχως.

Κολομβία – Κόστα Ρίκα

Η Κολομβία, η οποία είναι αήττητη για πάνω από δύο χρόνια, ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσειςτης στη διοργάνωση επικρατώντας της Παραγουάης με 2-1, ενώ η Κόστα Ρίκα κατόρθωσε νααποσπάσει «λευκή» ισοπαλία από την Βραζιλία.

Μία νίκη μακριά από την πρόκριση στη φάση των «16» βρίσκεται η ομάδα του Νέστορ Λορένσο,ενώ η Κόστα Ρίκα θα παλέψει για κάτι καλό στο ματς, ώστε να έχει ελπίδες στην τελευταίααγωνιστική για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Σε ότι αφορά το Bet Builder του Freetips247, πρώτη επιλογή μας αποτελεί η νίκη της Κολομβίας μεασιατικό χάντικαπ (-1). Θα πάμε σε αυτή την επιλογή, μιας και οι Κολομβιανοί μπήκαν φουριόζοιστη διοργάνωση και το κίνητρο της απευθείας πρόκρισης μία αγωνιστική πριν το τέλος της φάσηςτων ομίλων θα τους δώσει… φτερά στα πόδια. Περιμένουμε μία ευρεία νίκη από τους τυπικάγηπεδούχους, οι οποίοι τρέχουν σερί εννέα νικών σε όλες τις διοργανώσεις.

Συνεχίζουμε με τις κάρτες τις αναμέτρησης, πηγαίνοντας στο Over 4.5. Σε ένα ματς της Κολομβίαςοι κάρτες είναι must. Απέναντί της, μάλιστα, έχει μία σκληροτράχηλη ομάδα η οποία αντιστάθηκεμε τον καλύτερο τρόπο κόντρα στην Βραζιλία. Περιμένουμε ο διαιτητής της αναμέτρησης να έχειαρκετή δουλειά με το πειθαρχικό κομμάτι και να βγάλει τουλάχιστον πέντε φορές την κάρτα από το τσεπάκι.

Τελευταίο σημείο του Bet Builder είναι από την κατηγορία των anytime scorer και θα επιλέξουμετον Λουίς Ντίας. O άσος της Λίβερπουλ δεν έκανε την πρεμιέρα που αναμέναμε κόντρα στηνΠαραγουάη, έχοντας μέτρια απόδοση. Είναι σημαντικό για την Κολομβία ο Ντίας να… πάρει ταπάνω του για να την βοηθήσει στη συνέχεια του τουρνουά. Περιμένουμε να κάνει το step-up στοματς με την Κόστα Ρίκα και να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

 Τελικό αποτέλεσμα: 1 (-1 HC) (2.12) Συνολικές κάρτες: Over 4.5 (1.95) Να σκοράρει: Λουίς Ντίας (2.80)Συνολική απόδοση: 7.80

Παραγουάη – Βραζιλία

Η Παραγουάη υπέστη ήττα στην πρεμιέρα από την Κολομβία με 2-1, ενώ η Βραζιλία – το δεύτεροφαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου – έφερε «λευκή» ισοπαλία με την Κόστα Ρίκα. Και σε αυτή την αναμέτρηση θα πάμε με Bet Builder τριών επιλογών σε απόδοση 7.70.

Πρώτο σημείο του Bet Builder του Freetips247.com θα είναι η νίκη της Βραζιλίας με ασιατικόχάντικαπ (-1). Η «σελεσάο» έκανε πολύ κακό ξεκίνημα στη διοργάνωση και αρκετά απογοητευτικό όσον αφορά το θέαμα. Επιβάλλεται να πάρει την πρώτη της νίκη στο θεσμό, ώστε να μην μπλέξει με σενάρια για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Copa America.

Απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, οι Βραζιλιάνοι περιμένουμε να πάρουν μία ευρεία νίκη, η οποία θα υπερκαλύψει το χάντικαπ.

Επόμενο σημείο θα είναι η επιλογή anytime scorer στο ματς και θα πάμε με τον Βινίσιους. Οπρωταθλητής Ισπανίας και Ευρώπης με την Ρεάλ Μαδρίτης περιμένουμε να… βγει μπροστά και να πρωταγωνιστήσει σε ένα ματς πολύ σημαντικό για την εθνική του. Αναμένουμε να χριστεί σκόρερ στην αναμέτρηση και να δώσει την απαραίτητη βοήθεια στην ομάδα του να φτάσει στη νίκη.

Τελευταία επιλογή θα είναι τα οφσάιντ της Βραζιλίας στο ματς. Θα πάμε με τα Over 2.5 οφσάιντ,καθώς η Βραζιλία θα έχει το μεγαλύτερο μέρος της κατοχής στο ματς και θα δημιουργήσει αρκετές απειλές για τα καρέ της Παραγουάης. Ενδεχομένως κάποιες από τις πολλές επιθέσεις να μην έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα και να σταματήσουν με υπόδειξη του πλάγιου για οφσάιντ.

Το Bet Builder του Freetips247.com Τελικό αποτέλεσμα: 2 (-1 HC) (1.93) Να σκοράρει: Βινίσιους (2.52) Συνολικά οφσάιντ – Βραζιλία: Over 2.5 (2.20)Συνολική απόδοση 7.70

Βρείτε καθημερινά προγνωστικά, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, πλούσια θεματολογία και έτοιμα δελτία στοιχήματος στο Freetips247.com.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό