19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ColorOS 13 beta: Διαθέσιμο για δοκιμή στα Oppo Find N και Find X, OnePlus 10 Pro

Ειδήσεις Ελλάδα

H Oppo, μαζί με την OnePlus, δοκιμάζει το νέο ColorOS 13 σε ευρύτερο κοινό, καθώς χρήστες των Oppo Find N και Find X και OnePlus 10 Pro μπορούν να συμμετάσχουν στο beta. H κάθε δοκιμή έχει θέσεις για 1.000 χρήστες, ωστόσο θα υπάρξουν αρκετές. Επομένως, όσοι δε χωρέσουν με την πρώτη, μπορούν να ξαναδοκιμάσουν.

Μάλιστα, η δοκιμή δεν θα περιορίζεται στην Κίνα, αλλά θα επεκτείνεται στην Αυστραλία, τη Γαλλία, την Ινδονησία, τη Μαλαισία, την Ταϊλάνδη, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Βιετνάμ για όσους έχουν Find X5 και X5 Pro. Οι χρήστες σε άλλες περιοχές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να παρακολουθούν τα φόρουμ της Oppo για περαιτέρω ανακοινώσεις. Για το OnePlus 10 Pro η δοκιμή αφορά μόνο την Κίνα, καθώς η παγκόσμια έκδοση του τηλεφώνου τρέχει το OxygenOS.

Ανασταλτικοί παράγοντες για τη συμμετοχή στο beta αποτελούν, ασφαλώς, τα σφάλματα. Το NFC στο Find N διακόπτεται περιστασιακά, απαιτώντας επανεκκίνηση, η σειρά Find X5 έχει προβλήματα όπου τα εικονίδια και ορισμένα μενού γίνονται θολά. Επίσης, ορισμένες εφαρμογές δεν λειτουργούν ακόμη με το Android 13, ειδικά οι τραπεζικές εφαρμογές.

Αυτονόητο είναι πως οι χρήστες θα πρέπει να έχουν δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων τους.

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό