25.5 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Colorful Beauty: Πώς λίγο χρώμα και ένα λαμπερό χαμόγελο θα δώσουν φρεσκάδα στην όψη σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Από διακριτικές πινελιές μέχρι statement eye looks, το χρώμα μπορεί να χαρίσει φρεσκάδα στην όψη σου και θα σου το αποδέιξουμε με ένα μακιγιάζ που θα σε κάνει να χαμογελάσεις με αυτοπεποίθηση!

Το μακιγιάζ είναι ένα «εργαλείο» που μας επιτρέπει να τονίσουμε αμέτρητες πλευρές του εαυτού μας και το χρώμα παίζει τον δικό του, timeless ρόλο σε όλο αυτό. Από τα απαλά παστέλ μέχρι τα έντονα, φωτεινά χρώματα, οι επιλογές μας είναι πολλές και κάθε γυναίκα μπορεί να βρει την παλέτα που την κολακεύει. Πολλές, ωστόσο, αποφεύγουν το χρώμα. Παραμένουν πιστές στις nude και ουδέτερες αποχρώσεις και δεν τολμούν να προσθέσουν μερικές πινελιές φρεσκάδας στην όψη τους. Αυτό ακριβώς ελπίζουμε να αλλάξουμε σήμερα…

Μία πινελιά φρεσκάδας αρκεί

Από τις γαλάζιες σκιές που ήταν τάση στις προηγούμενες δεκαετίες, ως τα φωτεινά κραγιόν, το χρώμα στο μακιγιάζ μας βοηθά να αντιμετωπίζουμε την κάθε ημέρα με αισιοδοξία και in color. Και εάν θέλεις να ξέρεις ποιο χρώμα σκιάς ταιριάζει στα δικά σου μάτια, μάθε πως το μωβ ταιριάζει στα πράσινα, το μπλε σκούρο στα καφέ και οι ροδαλές αποχρώσεις στα γαλάζια. Και φυσικά, αν οι χρωματιστές αποχρώσεις μοιάζουν extreme για τα δεδομένα σου, μπορείς πάντα να επιλέξεις μία χρωματιστή μάσκαρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό