35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Coldplay: Πλήθος κόσμου, επωνύμων και πολιτικών στη συναυλία – Από Μητσοτάκη μέχρι Κάιλι Μινόγκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία μοναδική εμπειρία έζησαν οι 60.000 θαυμαστές των Coldplay που κατέκλυσαν το βράδυ του Σαββάτου (8/6) το ΟΑΚΑ.

Το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα πραγματοποίησε την πρώτη από τις δύο sold out συναυλίες του (η δεύτερη θα γίνει αύριο) και χάρισε ένα φαντασμαγορικό σόου με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Λίγο μετά τις 21:00 ο Κρις Μάρτιν και η παρέα του ανέβηκαν στην σκηνή και ξεσήκωσαν το κοινό, ενώ το ΟΑΚΑ ντύθηκε με φώτα και led με τους θεατές να χορεύουν συνεχώς.

Σήμερα (9/6)  θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη sold out συναυλία στο ΟΑΚΑ και οι στιγμές που έζησαν χιλιάδες θεατές χθες αναμένεται να επαναληφθούν.

Ποιοι πολιτικοί έδωσαν το «παρών»

Κόσμος από διαφορετικές γενιές συναντήθηκε σε ένα μεγάλο πάρτι, από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, τα οποία τίμησαν ακόμα και οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων: το γεγονός ότι το παρών έδωσαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης-στον οποίο ο Κρις Μάρτιν απηύθυνε ευχαριστήριο μήνυμα γιατί μερίμνησε για το στέγαστρο- μαζί με τη σύζυγο του Μαρέβα Γραμπόφσκι και ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ, αποδεικνύει ότι δεν επρόκειτο για απλή συναυλία αλλά για μια εμφάνιση που περίμενε το κοινό, εδώ και καιρό.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι στη συναυλία των Coldplay / Φωτ.: NDP Photos

Το παρών στη συναυλία έδωσαν, μεταξύ άλλων η Νίκη Κεραμέως, ο Άκης Σκέρτσος, ο πρώην υπουργός Σταύρος Παπασταύρου και ο Αμερικανός πρέσβης Τζωρτζ Τσούνης.

Λίαμ Χέμσγουορθ, Κάιλι Μινόνγκ, Λουκ Έβανς και Τζο Τζόνας στο ΟΑΚΑ

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media φαίνεται πως το εντυπωσιακό σόου παρακολούθησαν και οι Λίαμ Χέμσγουορθ, Κάιλι Μινόνγκ, Λουκ Έβανς και Τζο Τζόνας. Το βίντεο ανέβηκε στα social media από τον Έβανς και το αναδημοσίευσε η τραγουδίστρια στο Instagram της.

Στο βίντεο, ο Τζόνας κρατάει το κινητό και καταγράφει τον εαυτό του να χορεύει υπό τους ήχους του Κρις Μάρτιν και της παρέας του, ενώ δείχνει τους υπόλοιπους διάσημους φίλους του, που τον συνόδεψαν στη συναυλία.

Στο συναυλιακό event και ο Τανιμανίδης με τη σύζυγο του Μπόμπα

Στο μεγαλύτερο συναυλιακό event της χρονιάς, παρευρέθηκε και ο Σάκης Τανιμανίδης με το σύζυγο του Χριστίνα Μπόμπα. Το ζευγάρι παρακολούθησε τη συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος παρέα με την κουμπάρα τους Μαρίνα Βερνίκου που συνοδευόταν από την κόρη της, Ντεμήλια.

Στη συναυλία των Coldplay βρέθηκε χθες το βράδυ και η Μελίνα Νικολαΐδη, όμως δεν ήταν μόνη. Μαζί της, ήταν ο πατέρας της  Ντέμης, καθώς και η σύντροφός του Αλεξάνδρα Νικολαΐδου. 

Στην παρέα ήταν και ακόμα ένας φίλος του άλλοτε άσου των γηπέδων. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Ντέμη Νικολαΐδη να ποζάρει μαζί με την κόρη του και τη σύντροφό του.

Mεταξύ των επώνυμων θαυμαστές του συγκροτήματος που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να απολαύσουν τη συναυλία, ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Ανδρέας Γεωργίου με την παρέα του, ο Αποστόλης Τότσικας και ο Χρήστος Μάστορας με την Γαρυφαλλιά Καλληφώνη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό