20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Chiara Ferragni: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την οικογένειά της για τον οίκο Ralph Lauren

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022, 12:00

Η Chiara Ferragni είναι από τις πιο ισχυρές influencers αυτή τη στιγμή και δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται και να μας εκπλήσσει με τα νέα της επαγγελματικά βήματα και συνεργασίες.

Λατρεύει την οικογένειά της και δεν χάνει την ευκαιρία να δείχνει την αγάπη και το πόσο σημαντικοί είναι για εκείνοι ο σύζυγός της Fedez και τα παιδιά της, ο τετράχρονος Leo και η ενός έτους Vittoria. Οι Ferragnez, όπως έχουν γίνει γνωστοί πλέον, ενώθηκαν για να φωτογραφηθούν για πρώτη φορά για την καμπάνια του εμβληματικού οίκου Ralph Lauren. 

Συγκεκριμένα η Chiara Ferragni μαζί με τον γνωστό Ιταλό ράπερ Fedez και τα δύο τους παιδιά φωτογραφήθηκαν άνετοι και χαμογελαστοί με Polo Ralph Lauren outfits και το αποτέλεσμα; Υπέροχες και άκρως fashionable ασπρόμαυρες και έγχρωμες εικόνες.

Τις εντυπώσεις στη φωτογράφιση κλέβει το νεότερο μέλος της οικογένειας, η ενός έτους Vittoria, η οποία ακολούθησε έναν δικό της, ξεχωριστό look, πάντοτε Ralph Laurent. Έμοιαζε άκρως stylish μέσα στο μοναδικό girly shirt dress της με τον κλασικό στρογγυλεμένο γιακά του brand με πιέτες. 

Η συγκεκριμένη καμπάνια είναι από τις πιο όμορφες και αισιόδοξες εικόνες που έχουμε δει τελευταία.

Αποδεικνύει ότι μία οικογένεια, όταν είναι ενωμένη και αγαπημένη, μπορεί να εξελιχθεί, να αναπτυχθεί και σίγουρα να ξεπεράσει τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στον δρόμο της. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό