18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Chiara Ferragni: Το post που αποκάλυψε πώς πήγε το χειρουργείο του Fedez

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Chiara Ferragni γιόρτασε νωρίτερα τα πρώτα γενέθλια της κόρης της, Vittoria, και αποκάλυψε πώς πήγε το χειρουργείο του συζύγου της, Fedez. 

Δύσκολο είναι το τελευταίο διάστημα για την οικογένεια της Chiara Ferragni μιας και ο σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της, Fedez, έχει έρθει αντιμέτωπος με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μάλιστα, επειδή ο Fedez γνώριζε ότι θα βρισκόταν στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε ιατρική επέμβαση, το ζευγάρι θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλια της κόρης του, Vittoria, λίγο νωρίτερα.

Ναι, σήμερα η κόρη του ζευγαριού έχει γενέθλια και γίνεται ενός έτους και η Chiara τής ευχήθηκε με ένα post στο Instagram στο οποίο έκανε και μια αποκάλυψη για την επιστροφή του συζύγου της στο σπίτι.

Fedez: Συγκινεί ο σύζυγος της Ferragni -«Δώστε μου τη δύναμη να τα αντιμετωπίσω όλα αυτά»
Το post για τα γενέθλια της Vittoria και η αναφορά στον Fedez

Μια τριώροφη ροζ τούρτα γεμάτη αρκουδάκια και χρωματιστές μπάλες περίμενε τη μικρή Vittoria για τα πρώτα της γενέθλια. Η κόρη της Chiara Ferragni γίνεται σήμερα ενός έτους, όμως οι γονείς της γιόρτασαν λίγες μέρες νωρίτερα τα γενέθλιά της, ώστε να μπορεί να βρίσκεται και ο μπαμπάς της Fedez εκεί, προτού μπει στο νοσοκομείο.

«Χρόνια πολλά στη Vittoria μας. Βγάλαμε αυτές τις φωτογραφίες την Κυριακή, λίγες μέρες νωρίτερα, γιατί ξέραμε ότι σήμερα ο μπαμπάς θα ήταν στο νοσοκομείο (αλλά σύντομα θα είναι στο σπίτι). Σε αγαπάμε τρελά πατάτα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Chiara Ferragni αποκαλύπτοντας έτσι ότι σε λίγες μέρες ο Fedez θα επιστρέψει στο σπίτι και στη θαλπωρή της οικογένειάς του.

Το μήνυμα του Fedez για όσα βιώνει

«Αύριο θα είναι μια σημαντική μέρα για μένα, ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μου έγραψαν αυτές τις μέρες στέλνοντας τόσα θετικά μηνύματα. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου που είναι πάντα δίπλα μου μέρα και νύχτα, ευχαριστώ την οικογένεια και τους φίλους μου που έκαναν τα πάντα για να διατηρήσουν το ηθικό μου ψηλά. Χάρη στα δύο αστέρια μας που καταφέρνουν να δημιουργήσουν μια μαγεία χωρίς καν να το καταλάβουν: Δώστε μου τη δύναμη να τα αντιμετωπίσω όλα αυτά», έγραψε την Τρίτη (22/3) στο Instagram ο Fedez αναφερόμενος στον γιο του, Leo, και την κόρη του, Vittoria.

Ο 32χρονος ράπερ αποκάλυψε πρόσφατα πως έχει έρθει αντιμέτωπος με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. «Είμαι εδώ για να σας πω ότι έχω διαγνωστεί με μια ασθένεια, ευτυχώς σε αρχικό στάδιο και θα κάνω τη θεραπεία που πρέπει. Με περιμένει ένα σημαντικό ταξίδι και πιστεύω πως στο μέλλον θα μπορέσω να το μοιραστώ γιατί το να ακούω ιστορίες άλλων ανθρώπων, με ανακουφίζει», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό