20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Chiara Ferragni: Μόλις υιοθέτησε ένα dramatic smokey eye με την πιο ζωηρή μπλε απόχρωση

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρασκευή 04 Νοεμβρίου 2022, 10:00

 

Η αγαπημένη influencer, Chiara Ferragni, δεν σταματά να μας χαρίζει εικόνες στυλ και ομορφιάς μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Mπορεί να ξεκίνησε ως μία ακόμη fashion blogger με το blog «Τhe BlondeSalad» αλλά σήμερα κυριαρχεί στο Instagram με πάνω από 26 εκατομμύρια followers.

Η Chiara αγαπάει πολύ το μακιγιάζ και δικαίως την αποκαλoύν beauty icon. Μέσα από τις φωτογραφίες της στο Instagram καταλαβαίνουμε ότι της αρέσει να τονίζει τα μπλε της μάτια με έντονες σκιές και στα χείλη της επιλέγει συνήθως nude αποχρώσεις αλλά πάντα τα κάνει πιο σαρκώδη χρησιμοποιώντας lip gloss

Αυτή τη φορά η Ferragni δημιούργησε ένα dramatic smokey eye με την πιο ζωηρή μπλε απόχρωση με ιριδίζον φινίρισμα. Τόνισε τόσο το κινητό όσο και το κάτω βλέφαρο συνδυάζοντας διαφορετικούς τόνους του ίδιου χρώματος με μαύρο μολύβι και το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο. Κράτησε χείλη και ζυγωματικά «ήσυχα» απλώνοντας ροζ, φυσική απόχρωση. H λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά είναι η ασημί πινελιά στην εσωτερική γωνία των ματιών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram    

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό