26.2 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Cher, Bardot ή Pixie αφέλειες; 3 στυλ θα σε πείσουν να κόψεις σήμερα bangs

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι αφέλειες της Brigitte Bardot έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Μήπως ήρθε η ώρα να τις υιοθετήσεις στην εμφάνισή σου;

Οι αφέλειες ή bangs είναι huge τάση τα τελευταία χρόνια. Αποτελούν ένα από τα πιο πολυαγαπημένα trends καθώς προσφέρουν ένα φρεσκάρισμα στην εμφάνιση χωρίς να χρειάζεται να κάνεις μία ριζική αλλαγή στα μαλλιά σου.

Είναι μία λεπτομέρεια που ταιριάζει σε πολλούς τύπους μαλλιών, καθώς υπάρχουν πολλές παραλλαγές που μπορείς να υιοθετήσεις, όπως μακριές, κοντές, ασύμμετρες, ή curtain bangs -που πέφτουν πιο απαλά στο πρόσωπο-. Γι’ αυτό αποκλείεται να μην βρεις το στιλ που θα κολακεύσει τα χαρακτηριστικά και το σχήμα του προσώπου σου.

Οι αφέλειες δίνουν ένα νεανικό και φρέσκο στιλ, ενώ προσφέρουν πολλές επιλογές στο hair styling. Είναι συνδεδεμένες με διαχρονικές τάσεις της μόδας και της ομορφιάς, όπως τη δεκαετία του 60′, με τις αφέλειες της αγαπημένης Brigitte Bardot να έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Φέρνουν νοσταλγία και μία vintage αισθητική, κάτι που είναι super trending στο χώρο της μόδας, καθώς οι τάσεις συνεχώς επιστρέφουν πίσω στα κλασικά.

Επιπλέον, οι αφέλειες τονίζουν το βλέμμα και «σμιλεύουν» τα ζυγωματικά, δημιουργώντας ένα πιο έντονο και μυστηριώδες αποτέλεσμα. Ποιο στιλ όμως να επιλέξεις; Ποια είναι ιδανική επιλογή για αυτή την εποχή; Οι hair experts έχουν την απάντηση…

Αυτά τα nude μολύβια κάνουν τα χείλη σαρκώδη αλλά μοιάζουν σαν να μη φοράς τίποτα

Αφέλειες «Bardot»

@alisontoby

Τα «Bardot bangs» θυμίζουν τις see-throught αφέλειες καθώς δεν είναι πολύ πυκνές. Δεν καλύπτουν, δηλαδή, όλο το πρόσωπο αντιθέτως, είναι ανάλαφρες και επιμελώς ατημέλητες που φτάνουν μέχρι τα φρύδια. Έχουν τη δυνατότητα να συνδυαστούν με άπειρα κουρέματα και χτενίσματα: από messy waves και sleek blowouts μέχρι ψηλές αλογοουρές. Το συγκεκριμένο στιλ δεν θέλει συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο, καθώς όσο κι αν μακρύνουν τα Bardot bangs, θα συνεχίσουν να δείχνουν κομψά και περιποιημένα.

Pixie αφέλειες

Οι pixie αφέλειες θεωρούνται ιδανική επιλογή για γυναίκες που έχουν μικρό μέτωπο, αλλά θέλουν να κόψουν τα μαλλιά τους αφέλειες. Είναι πιο κοντές από τις κλασικές, δημιουργώντας ένα πιο αυστηρό και μοντέρνο look. Οι pixie bangs δεν χρειάζονται styling καθώς το κοντό μήκος τους έχει τη δυνατότητα να κρατάει το σχήμα χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα.

Αυστηρές «Cher» αφέλειες

Πρόκειται για το κλασικό στιλ αφελειών που δημιουργεί ένα δραματικό και εντυπωσιακό look. Οι αφέλειες έχουν όγκο και ίδιο μήκος, τονίζοντας το βλέμμα και τα χαρακτηριστικά. Είναι μία διαχρονική επιλογή που έχει ρίζες από τη δεκαετία του 60′ και 70′, διατηρώντας πάντα μια in fashion αισθητική.

Από το «βερικοκί» στο κόκκινο μπαχαρικό κολοκύθας! Οι hot τάσεις στα μαλλιά του φθινοπώρου

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό