24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

ChatGPT Plus: Αποκτά Προηγμένη λειτουργία φωνής για πιο φυσικές συνομιλίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Η OpenAI ανακοίνωσε ότι αρχίζει να κυκλοφορεί την Advanced Voice Mode για χρήστες ChatGPT Plus για πιο φυσικές συνομιλίες, επιτρέποντας διακοπές και ανταπόκριση στα συναισθήματα.

Οι χρήστες που πληρούν τις προϋποθέσεις θα λάβουν ένα email με οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της δυνατότητας στον ιστότοπο και τις εφαρμογές για κινητά. Όλοι στο Plus θα έχουν πρόσβαση στη λειτουργία αυτό το φθινόπωρο.

We’re starting to roll out advanced Voice Mode to a small group of ChatGPT Plus users. Advanced Voice Mode offers more natural, real-time conversations, allows you to interrupt anytime, and senses and responds to your emotions. pic.twitter.com/64O94EhhXK

— OpenAI (@OpenAI) July 30, 2024

Η Advanced Voice Mode συνοδεύεται από τέσσερις προκαθορισμένες φωνές που αναπτύχθηκαν από την OpenAI σε συνεργασία με φωνητικούς ηθοποιούς. Αυτό θα κάνει την υπηρεσία ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη για όλους, σύμφωνα με την εταιρεία.

Σε συνδυασμό με την ανάγνωση των φωνητικών συναισθημάτων, ίσως αναζητούμε την καλύτερη υπηρεσία φωνητικής συνομιλίας από άποψη ρεαλισμού και φυσικής αίσθησης.

Το ChatGPT Plus είναι πολύ πιο έξυπνο με την πρόσβασή του στο μοντέλο μεγάλης γλώσσας GPT-4. Η βαθμίδα προσφέρει επίσης μεταφορτώσεις αρχείων, περιήγηση στο web, καθώς και δημιουργία εικόνων DALL-E. Η υπηρεσία κοστίζει 20 $/μήνα.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό