21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Charlie bets: Πληρώνουν σε δυνατές αποδόσεις τα γκολ στο Ιωνικός

Ειδήσεις Ελλάδα

CHARLIE BETS

ΤΣΑΡΛΥ
  ΤΣΑΡΛΥ

16.12.2021 | 10:47

Μάνταλος, Αραούχο και Τσούμπερ πανηγυρίζουν γκολ της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ
ΙΝΤΙΜΕ

Ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική του β’ γύρου της Super League Interwetten με δύο αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένων των αναμετρήσεων ΟΦΗ – Άρης και Ιωνικός – ΑΕΚ και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(17:00) Ο ΟΦΗ έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο κατάφερε να τερματίσει σε θέση playoffs πραγματοποιώντας ένα αξιόλογο πρώτο γύρο. Η εμφάνιση του Άρη στο Γ. Καραϊσκάκης δεν ήταν ανάλογη με την εικόνα που μας έχει δείξει η ομάδα του Μάντζιου στο πρωτάθλημα. Σε μεγάλο βαθμό έπαιξε ρόλο και η απουσία του Καμαρά, καθώς η άμυνα του Ολυμπιακού κατάπιε τον Μαντσίνι και ο Εντιαγέ που έπαιξε περιφερειακά του δεν βολεύεται σε αυτόν τον ρόλο. Ο Καμαρά επιστρέφει μαζί του και η ένταση που βγάζει συνολικά ο Άρης στο παιχνίδι του. Ξεκινά από ισοπαλία το παιχνίδι στην Κρήτη, αν το κερδίσει κάποιος, ανώτερη ομάδα είναι ο Άρης. Το Χ2 κυκλοφορεί στο 1.40 στην Interwetten.

Φρέσκο πρόβλημα για τους γηπεδούχους ο στόπερ Διαμαντής (10/1), στην αποστολή ο στόπερ Βούρος (11/1), πάντα εκτός ο μέσος Νέιρα (9/4), ο φορ Ντουρμισάι (10/2) και ο μπακ Ουές (4/0). Επιστρέφει ο Καμαρά (12/2) για τον Άρη, δίνεται αμφίβολος ο Σούντγκρεν (11/1) που αποθεραπεύτηκε.

(19:30) Η εικόνα της ΑΕΚ δεν είναι καλή. Το παιχνίδι στην Τρίπολη δεν μπορεί να κριθεί, καθώς και για τις δύο ομάδες ήταν δύσκολη η μεταφορά της μπάλας. Ακόμα κι έτσι όμως τα κενά στην άμυνα φάνηκαν και χρειάστηκε σπουδαία εμφάνιση του Τσιτώντα για να κρατήσει το μηδέν.

Ο Ιωνικός έχει μαχητικό πνεύμα το οποίο το έδειξε και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0, όμως δεν τα παράτησε. Μείωσε και δεν πτοήθηκε ούτε όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο. Οι παίκτες του Σπανού πήραν όλες τις μονομαχίες και κατάφεραν στο 89ο λεπτό να ισοφαρίσουν. Βγάζει μία επιθετικότητα ο Ιωνικός που με κάνει να πιστεύω πως μπορεί να σκοράρει στην άμυνα της ΑΕΚ. Ο Γιαννίκης έχει παίκτες που μπορούν να του προσφέρουν το εύκολο γκολ. Το Goal/Goal στο 2.00 στην Interwetten.

Για τους γηπεδούχους τιμωρημένοι ο μπακ Μύγας (13/0) και ο μέσος Ρομαό (12/0), δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο φορ Τουράμ (10/2). Συνεχίζει εκτός ο Στάνκοβιτς (12 συμ.) για την ΑΕΚ. Επιστρέφει ο Ανσαριφάρντ (11/2), επανέρχεται ο Γκαρσία (11/2).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό