15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Charlie bets: Με ηθικό ο Παναθηναϊκός, ματς για 2.05 το Άρης

Ειδήσεις Ελλάδα

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον με την ένατη αγωνιστική των playoffs και την έβδομη των playouts. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Σάββατο 17:00) Ο ΟΦΗ χωρίς να έχει κάνει καλά playouts βρίσκεται στην πρώτη θέση. Κανένας δεν έδειξε να νοιάζεται και ιδιαιτέρα για τον συγκεκριμένο στόχο, αν πάντως με το ζόρι ψάχνουμε για κάποιο κίνητρο, μπορεί να πει κανείς πως το έχει η ομάδα του Νιόπλια.

Επίσης ο Βόλος έχει χάσει πολλούς παίκτες με αποτέλεσμα να κατέβει με 15άδα στο τελευταίο του ματς! Υπενθυμίζεται πως έχουν ολοκληρώσει τη συνεργασία τους με τον σύλλογο και έχουν αποδεσμευτεί οι Ρίνερ, Πουρίτα, Ρεγκατέν, Κορέα, Ορός, Νίνης και Ρομέρο. Το Χ2 στο 1.63 από την Interwetten.

(Σάββατο 20:00) Έχουμε τελικό Ευρώπης. Οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς. Ο Άρης έχει κερδίσει δύο φορές την ΑΕΚ με 2-1, η ΑΕΚ μία με το ίδιο σκορ. Κάτι που δίνει στον Άρη το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας. Με λίγα λόγια, με ισοπαλία ο Άρης θα κρατήσει την κατάσταση στα χέρια του, καθώς αν φέρει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική με τον ΠΑΣ από αυτό που θα πάρει η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό εξασφαλίζει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ΑΕΚ σαν πλεονέκτημα έχει πως υπερτερεί σημαντικά στη διαφορά τερμάτων. Κάτι που σημαίνει πως αν κερδίσει ακόμη και με ένα τέρμα διαφορά στο Βικελίδης εξασφαλίζει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, εκτός και αν ο Άρης καλύψει μία διαφορά που σήμερα είναι +10 γκολ υπέρ της ΑΕΚ και θα ανοίξει ακόμη περισσότερο με διπλό στο Βικελίδης.

Δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο, οπότε με διπλό εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δύσκολο να γίνει πρόβλεψη, σε κάθε περίπτωση όμως είναι πραγματικότητα πως η ΑΕΚ θα μπει στο παιχνίδι γνωρίζοντας πως της κάνει μόνο η νίκη. Γεγονός που βοηθά το Goal/Goal που δίνεται στο 2.05 στην Interwetten και έχει επαληθευτεί και στα τρία φετινά τους παιχνίδια.

Επιστρέφει ο μέσος Σάσα (30/2), μάλλον και ο μπακ Γκανέα (30/0), τραυματίας ο μέσος Εντιαγέ (31/4). Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Αραούχο (26/12), Βράνιες (22/3) και Σιμόες (21/0) στην ΑΕΚ.

(Σάββατο 20:00) Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι καλά. Μεσοβδόμαδα και οι δύο αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο τους. Ο Ολυμπιακός έχει να αντιπαραβάλει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα ζόρια μοιάζουν μεγαλύτερα για τον ΠΑΟΚ που περνά παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και τρέχει ένα σερί 10 αγώνων δίχως νίκη με ρεκόρ 0-3-7 σε όλες τις διοργανώσεις. Ο ΠΑΟΚ αρχίζει να νιώθει πίεση από τον Παναθηναϊκό και για την δεύτερη θέση και ο Λουτσέσκου δεν έχει πλέον την πολυτέλεια να σκέφτεται μόνο τον τελικό του Κυπέλλου.

Μιλάμε πάντως για δύο κουρασμένες ομάδες που το πρώτο πράγμα που θα έχουν στο μυαλό είναι να μην χάσουν και ξεσηκώσουν ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Δύσκολο να φύγει το παιχνίδι από το under 2,5, στο 1.67 στην Interwetten.

Συνεχίζει εκτός ο Μανωλάς (10/0), ερωτηματικό Μπα (17/0) και Φορτούνης (2/0) για τον Ολυμπιακό. Συνεχίζουν εκτός οι Αουγκούστο (21/3), Κρέσπο (10/1), Βιεϊρίνια (20/1), Μπίσεσβαρ (27/1), ερωτηματικό ο Ελ Καντουρί (10/1), επιστρέφει λογικά ο Λύρατζης (12/1) για τον ΠΑΟΚ.

(Σάββατο 20:00) Τεράστια η νίκη στο “Καραϊσκάκης”, αποτέλεσμα του άψογου σχεδιασμού του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η Λεωφόρος αναμένεται να φλέγεται, καθώς με νίκη ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 5 χρόνια απουσίας. Είναι τεράστιο και μονόπλευρο το κίνητρο για τους γηπεδούχους και για έναν στόχο που αξίζουν να τον πετύχουν. Ο άσος στο 1.33 Interwetten.

Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ευκαιρία, όμως δεν γίνεται οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς εδώ που έφθασαν να μην κερδίσουν αυτό το παιχνίδι.

Επιστρέφει ο Βέλεθ (28/0) στον Παναθηναϊκό, χτύπησε και είναι εκτός ο Ιωαννίδης (26/4). Αμφίβολος ο Γκατσίνοβιτς (11/0).

Για τους φιλοξενούμενους δεν υπολογίζονται οι μπακ Πίρσμαν (26/2), Γκαρντάφσκι (20/1), Ποζνάνσκι (5/0), ο μεσοεπιθετικός Ντομίνγκεθ (28/1), ο φορ Μορέιρα (26/2) και ο Κόντε (3/1).

(Κυριακή 19:30) Έχει φέρει μια γκρίνια η κακή πορεία του Αστέρα στα playoffs, οπότε η απογοήτευση που υπάρχει στον Απόλλωνα από την επικύρωση του υποβιβασμού μπορεί να αξιοποιηθεί ώστε να κλείσει με νίκη τις φετινές του υποχρεώσεις. Για αγγαρεία πηγαίνει η ομάδα του Τεννέ στην Τρίπολη, ο Αστέρας θέλει μία νίκη για να κλείσει με χαμόγελα τη φετινή σεζόν. Ο άσος στο 1.50 στην Interwetten.

Αναμένεται να επανέλθουν για τον Αστέρα οι εξτρέμ Κρέσπι (28/5), Τιλίκα (18/1), Καστάνιο (20/0) και ο μέσος Βαλιέντε (29/1). Ερωτηματικό για τους φιλοξενούμενους ο μέσος Φατιόν (24/2) και ο στόπερ Άλβες (19/0).

(Κυριακή 19:30) Σπουδαία η σεζόν και για τους δύο, με την ομάδα του Σπανού να εντυπωσιάζει με 4 νίκες στη σειρά και στα playouts. Τρομακτικό το αήττητο σερί του Ιωνικού σε αυτό μίνι πρωτάθλημα με ένα ρεκόρ 5-1-0 σε παιχνίδια που στην πλειοψηφία τους το κίνητρο το είχαν οι αντίπαλοι τους.

Και η ομάδα του Αγρινίου φέτος τα πήγε υπέροχα. Ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί να μην σταμάτησε ποτέ να γκρινιάζει, να δείχνει σκασμένος μετά και από μεγάλες νίκες της ομάδας του, όμως μέσα από αυτό τον τρόπο κατάφερε να φέρει πίεση και να σώσει πολύ εύκολα τον Παναιτωλικό. Δεν υπάρχει κίνητρο στο παιχνίδι της Νίκαιας και έχουμε δύο ομάδες που οι προπονητές τους τις έχουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Καλύτερα να πάμε πάσο.

Αμφίβολος ο στόπερ Τσιγκρίνσκι (26/1) για τους γηπεδούχους. Καλές απουσίες έχει ξανά ο Παναιτωλικός, καθώς λείπουν ο μεσοεπιθετικός Μεντόσα (25/4), οι μέσοι Ντίαζ (14/3), Τσιγγάρας (19/0), ο αμυντικός Μαλής (20/0), εξέτισε και επιστρέφει ο στόπερ Κορνέλιους (28/2).

(Κυριακή 19:30) Η Λαμία πήρε την ισοπαλία στη Ριζούπολη και κέρδισε το δικαίωμα να παίξει την παραμονή στην κατηγορία στα μπαράζ. Ο Φέστα γνωρίζει πως η ομάδα του πρέπει να μείνει φρέσκια για τα απαιτητικά παιχνίδια μπαράζ που θα κρίνουν την παραμονή της Λαμίας στην κατηγορία. Τεράστιο το διακύβευμα, δεν μπορεί να παρθεί οποιοδήποτε ρίσκο.

Αυτή η πραγματικότητα θεωρητικά βολεύει τον Ατρόμητο όμως και για την ομάδα του Κόλμαν που πέρασε φέτος περιπέτεια και σώθηκε στα playouts το παιχνίδι είναι μία μεγάλη αγγαρεία. Στοιχηματικά δεν γίνεται να ασχοληθεί κανείς με αυτό το παιχνίδι.

Ξανά εκτός ο στόπερ Αντέτζο (24/0) για τους γηπεδούχους, εκτός οι εξτρέμ Κλωναρίδης (19/2) και ο μεσοεπιθετικός Ναμπί (8/0) για τους φιλοξενούμενους.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό