18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

CEO Rolls-Royce: Οι θάνατοι από τον κορωνοϊό ήταν ο λόγος που κάναμε ρεκόρ πωλήσεων

Ειδήσεις Ελλάδα

Κληθείς να σχολιάσει το ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων που πέτυχε η Rolls-Royce το 2021, ο διευθύνων σύμβουλος της βρετανικής εταιρίας προέβη σε μια απαράδεκτη δήλωση, καθώς ανέφερε ότι ο φόβος για τον θάνατο από την Co-19 ήταν ο σημαντικότερος λόγος που αρκετοί πελάτες της θέλησαν να αγοράσουν άμεσα ένα αυτοκίνητο της εταιρίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Rolls-Royce πούλησε 5.586 αυτοκίνητα το 2021 και ο CEO της, Torsten Muller-Otvos, θεωρεί ότι ο αυξανόμενος αριθμός θανάτων που επέφερε η πανδημία του νέου κορωνοϊού βοήθησε τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν ότι η ζωή μπορεί να είναι μικρή, ενθαρρύνοντάς τους με αυτόν τον τρόπο να ζήσουν ωραία πράγματα, με αποτέλεσμα τις πωλήσεις ρεκόρ για τις μάρκες πολυτελείας.
Εν ολίγοις, ο Muller-Otvos πιστεύει ότι το ενδεχόμενο του θανάτου ώθησε τον κόσμο να αγοράσει ακριβά πράγματα, τονίζοντας:
Πολλοί άνθρωποι είδαν ανθρώπους στον κύκλο τους να πεθαίνουν από την Co, αυτό τους έκανε να πιστεύουν ότι η ζωή μπορεί να είναι σύντομη και καλύτερα να την ζήσουν τώρα, παρά να το αναβάλουν για μια μεταγενέστερη ημερομηνία. Αυτό βοήθησε επίσης πολύ τις πωλήσεις της Rolls-Royce.

Το να υπονοεί κανείς ότι οι πλούσιοι άνθρωποι έχουν τις ίδιες πιθανότητες να χάσουν τη ζωή τους, με τους ασθενέστερους οικονομικά συνανθρώπους είναι προφανώς λανθασμένο. Δυστυχώς, δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι οι πλούσιοι έχουν καλύτερη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη από τους φτωχούς, αλλά σε ανεπτυγμένες χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των ατόμων κάτω των 65 ετών ήταν σχεδόν τέσσερις φορές υψηλότερο στις φτωχότερες περιοχές από ό,τι στις πλουσιότερες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό