22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Catsuits: Η πιο τολμηρή τάση και πώς να την υιοθετήσεις φέτος

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τολμηρή πρόταση για σέξι εμφανίσεις στη «μετά-κόβιντ εποχή»!

Ένα αγαπημένο σύνολο των celebrities και των μοντέλων, όπως η Miley Cyrus και η Bella Hadid, το catsuit ή αλλιώς η ολόσωμη φόρμα που αγκαλιάζει τις καμπύλες, αναλαμβάνει να φέρει το sexiness φέτος τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021-22. Καθώς οι σχεδιαστές επαναφέρουν στη μόδα πολλές τάσεις της δεκαετίας των 90s και 00s, όπως τα low-rise παντελόνια, τα body chains και τα neon χρώματα, τα catsuits έχουν και αυτά επιστρέψει επιτέλους στο προσκήνιο με ένα σύγχρονο twist. Για παράδειγμα, η Kim Kardashian παρουσίασε για πρώτη φορά το «Saturday Night Live» με ένα εντυπωσιακό ροζ catsuit που ήταν μια φρέσκια εκδοχή του στυλ που φορούσαν οι καλλιτέχνιδες παλαιότερα.

Το catsuit στον κινηματογράφο

Αυτό το one-piece κομμάτι ήταν πολύ δημοφιλές ανάμεσα στις stars του Hollywood. Η ηθοποιός Grace Kelly φόρεσε ένα ολόμαυρο catsuit στην ταινία του Alfred Hitchcock με τίτλο To Catch a Thief, το οποίο ενέπνευσε το styling πολλών γυναικείων χαρακτήρων σε μελλοντικές ταινίες, κυρίως στις superhero ταινίες. Καθ’ όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90 και του 2000, οι σειρές ταινιών Batman, The Matrix, Black Widow και Kill Bill περιλάμβαναν σημαντικούς γυναικείους χαρακτήρες που φορούσαν την ολόσωμη φόρμα ως μέσον έκφρασης θηλυκότητας και δύναμης.

Η ολόσωμη φόρμα είναι must αυτό το φθινόπωρο- Inspo η Ελένη Μενεγάκη (photos)

Σήμερα, αξιοσημείωτες καλλιτέχνιδες αποδεικνύουν πως οι ολόσωμες φόρμες κάνουν statement και ενδυναμώνουν τις γυναίκες. Από τα μονόχρωμα στυλ έως τα έντονα prints, σχεδιαστές, όπως ο Richard Quinn, ο Prada και ο Balenciaga σχεδιάζουν ξανά το catsuit με φρέσκους, συναρπαστικούς τρόπους. Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα αγαπημένα μας σχέδια.

κεντρική φωτογραφία: @iamcardib

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό