22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Catherine Zeta Jones-Michael Douglas: 21 χρόνια μαζί! Τα μυστικά του γάμου τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι διάσημοι ηθοποιοί γιόρτασαν 21 χρόνια έγγαμου βίου και παραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

Τι κι αν ο γάμος του με την Catherine-Zeta Jones πέρασε από 40 κύματα, ο Michael Douglas δεν έβγαλε ποτέ τη βέρα του και σήμερα γιορτάζουν 21 χρόνια κοινής πορείας. O 77χρονος ηθοποιός ήταν σίγουρος ότι θα συμφιλιωθούν με τη σύζυγό του μετά την απόφασή τους να ζήσουν για λίγο χωριστά το 2012. Τότε ο Douglas έμενε στην κατοικία τους στο Μανχάταν και η Jones στο κτήμα τους στο Μπέντφορντ της Νέας Υόρκης.

Η ανάρτηση του Douglas για την 21η επέτειο γάμου

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε ο διάσημος ηθοποιός στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Στο βίντεο που ανέβασε ο Michael Douglas παρουσίασε στιγμές από την ημέρα του γάμου και έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευτυχισμένη επέτειο αγαπημένη μου Catherine. Σ’ αγαπάω τόσο πολύ».

Η αλήθεια για την κρίση στο γάμο τους

«Οι σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους», είχει δηλώσει παλαιότερα ο Douglas στο E!. Τον Οκτώβριο του 2013, δύο μήνες αφότου ο ίδιος και η Catherine Zeta-Jones αποκάλυψαν ότι ήθελαν χρόνο για να αξιολογήσουν και να εργαστούν σχετικά με τον γάμο τους ο βραβευμένος ηθοποιός δήλωνε: «Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν ένα μικρό διάλειμμα, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτό είναι το τέλος. Είμαι πολύ αισιόδοξος». Αυτή η θετική στάση του ήταν ίσως το κλειδί για την τελική τους επανένωση αφού το ζευγάρι περνούσε σοβαρή κρίση που απείλησε άμεσα τον γάμο τους.

Τα μυστικά του γάμου τους 

«Πρώτα από όλα, είμαστε οι καλύτεροι φίλοι. Είμαστε κυριολεκτικά οι καλύτεροι φίλοι», έχει δηλώσει η Catherine Zeta-Jones. Το ζευγάρι απολαμβάνει να περνά χρόνο και να προσφέρει καλοσύνη σε άλλους ανθρώπους, ακόμα και με αυτούς που δεν είναι τόσο καλοί μαζί τους.

Το διάσημο ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση του τον Μάρτιο του 1999 και λίγο αργότερα τον Νοέμβριο του 2000 αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο περίφημο Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη. Τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους ήταν αρκετά ωστόσο η αγάπη επικράτησε. Οι ηθοποιοί παραμένουν αχώριστοι μέχρι και σήμερα ενώ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

H Catherine Zeta-Jones μας δείχνει τα παιδιά της Dylan Michael & Carys Zeta στο εξωτικό ταξίδι τους

κεντρικής: apimages.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Michael Douglas – Catherine Zeta Jones: Πόσο πουλάνε το διαμέρισμά τους στην Νέα Υόρκη! (photos)

3 DIY beauty hacks στα οποία… ορκίζεται η Catherine Zeta Jones (με υλικά που έχεις στην κουζίνα)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό