25.8 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Cardi B: Γιόρτασε με twerking τα γενέθλιά της και θυμήθηκε το όνομά της «ως στρίπερ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με έναν άκρως αποκαλυπτικό τρόπο γιόρτασε τα 32α γενέθλιά της η Cardi B, η οποία γιόρτασε ξέφρενα σε πάρτι στη Νέα Υόρκη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Η Αμερικανίδα ράπερ και τραγουδίστρια επέλεξε για την περίσταση ένα φόρεμα που από την μπροστινή πλευρά τόνιζε το ντεκολτέ της και από την πίσω πλευρά αποκάλυπτε τη γεμάτη τατουάζ πλάτη της.

Για να κάνει, δε, ακόμα πιο εμφατική την παρουσία της, λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Offset, η Cardi B χάρισε στους παριστάμενους αλλά και στους διαδικτυακούς της φίλους ένα απολαυστικό twerking.

Η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το «αρκετά μικρό» φόρεμά της, ενώ αποκάλυψε και μια «λεπτομέρεια».

«Το φόρεμα που θα φορούσα για τα γενέθλιά μου ήταν αρκετά μικρό και δεν υπήρχε πολύ ύφασμα… οπότε πήγα στο Staten dolls gentlemen’s club στο οποίο εργαζόμουν για 4 χρόνια και αγόρασα αυτό το μικροσκοπικό φόρεμα γιατί τίποτα δεν θα με σταματούσε. Τρελαίνομαι που δεν με αντιμετωπίζουν σαν την Cardi B αλλά σαν την Camilla (λεπτομέρεια: αυτό ήταν το όνομά μου ως στρίπερ)», έγραψε η Cardi Β.

Η τραγουδίστρια, στις αρχές Αυγούστου, αφού υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Offset, έκανε γνωστό ότι είναι έγκυος για τρίτη φορά, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες στο Instagram.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό