28.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Canadair έριξε τόνους νερού σε πελάτες ξενοδοχείου στην Χαλκιδική!

Ειδήσεις Ελλάδα

Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης (28/5) σε ξενοδοχείο στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Αιτία ήταν το γεγονός πως ένα Canadair που συμμετείχε σε άσκηση πυρόσβεσης έριξε νερό κατά λάθος στους πελάτες του ξενοδοχείου που βρίσκονταν στα μπαλκόνια και στο χώρο της πισίνας.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, όλα συνέβησαν την Τρίτη (28/5)στην ακτή Ελιάς της Σιθωνίας στη Χαλκιδική κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών πτήσεων αεροσκαφών Canadair.

O ξενοδόχος Δημήτρης Τσούφης καταγγέλλει ότι κατά τη διάρκεια της άσκησης ενώ τα αεροσκάφη πετούσαν ανά ζεύγη, στο τελευταίο ζευγάρι, το ένα από αυτά έριξε κατά λάθος τόνους νερού πάνω στο ξενοδοχείο.

Εκείνη την ώρα βρίσκονταν πελάτες στα μπαλκόνια και στο χώρο της πισίνας όταν είδαν την τεράστια ποσότητα νερού να πέφτει κυριολεκτικά στα κεφάλια τους.

Πέρα από τις ζημιές που σημειώθηκαν στην ξενοδοχειακή μονάδα, προκλήθηκε μεγάλος πανικός, καθώς ο κόσμος αιφνιδιάστηκε, ευτυχώς όμως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

«Μετά από συνεχείς δοκιμαστικές πτήσεις χτες (28/5) το απόγευμα, το τελευταίο αεροσκάφος όταν πετούσε πάνω από το ξενοδοχείο έριξε το νερό προκαλώντας πανικό σε όσους βρίσκονταν στην πισίνα και τα μπαλκόνια. Κάποιοι φάγανε τόνους νερό στο κεφάλι» είπε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ενώ τόνισε ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί να κάνει προσφυγή αλλά ζητά την ιδιαίτερη προσοχή των αρχών καθώς «από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό