16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Cadillac Escalade με κομπρέσορρα από την Hennessey, αποδίδει 650 άλογα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Hennessey Performance Engineering παρουσίασε το HPE650 πακέτο για το Cadillac Escalade, δίνοντας στη δημοσιότητα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του supercharger kit που ετοίμασε για το εν λόγω μοντέλο, καθώς και για τα Chevrolet Suburban, Chevrolet Tahoe, και GMC Yukon, που φέρουν το ίδιο κινητήριο σύνολο.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο 6,2-λίτρων ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας, απόδοσης 426 ίππων και 623 Nm ροπής. Με την τοποθέτηση ενός κομπρέσορα, η απόδοση του αυξάνεται στα 650 άλογα και στα 892 Nm. Πιο συγκεκριμένα, ο κομπρέσορας έχει χωρητικότητα 2,9 λίτρα και συνοδεύεται με εισαγωγή υψηλής ροής, intercooler υψηλής ροής και σύστημα εξαερισμού του στροφαλοθαλάμου.

Επιπλέον, υπάρχουν ωστήρια της Chromoly, ενώ έχει αναβαθμιστεί και το λογισμικό διαχείρισης του κινητήρα από την Hennessey. Τέλος, η αμερικάνικη εταιρία έχει τοποθετήσει μια ανοξείδωτη cat-back εξάτμιση, διατηρώντας τις εργοστασιακές απολήξεις.

Για το 0-96 χλμ/ώρα το βελτιωμένο Escalade από την Hennessey χρειάζεται μόλις 5,3 δευτερόλεπτα, όταν το εργοστασιακό ολοκληρώνει τη μέτρηση σε 6,1 δευτερολέπτων. Ομοίως, το 400άρι το κάνει σε 13,5 δευτερόλεπτα, ήτοι ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο πιο γρήγορα από το εργοστασιακό μοντέλο.

Το συνολικό κόστος για την αναβάθμιση είναι 27.950 δολάρια και έρχεται με εγγύηση 3 ετών ή 36.000 μιλίων. Τέλος, η Hennessey προσφέρει σφυρήλατες ζάντες 22 ιντσών, με κόστος 4.950 δολάρια, με εξαπίστονες δαγκάνες της Brembo για τον εμπρός άξονα, με κόστος 7.950 δολάρια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό