16.8 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Buzzer-beater «μανταρίνι» από το… σπίτι του ο Γιούλ! []

Ειδήσεις Ελλάδα

Παλιά του τέχνη κόσκινο… Τρέλανε κόσμο για ακόμα μια φορά ο Σέρχιο Γιούλ, καθώς σημείωσε ένα καταπληκτικό buzzeer-beater «μανταρίνι» πίσω από το κέντρο, στο εντός έδρας παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Χιρόνα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Liga Endesa. Μετά από άστοχη επίθεση των φιλοξενούμενων και αμυντικό ριμπάουντ των γηπεδούχων η μπάλα κατέληξε εκεί που έπρεπε, στα… σίγουρα χέρια του πολύπειρου άσου.

Ο Γιούλ γνωρίζοντας πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει δεν έχασε χρόνο. Χωρίς να το πολυσκεφτεί και με τα δευτερόλεπτα να εξανεμίζονται εξαπέλυσε ένα από τα γνωστά «μανταρίνια» του και έστειλε την μπάλα στο αντίπαλο καλάθι, διαμορφώνοντας το 76-49, με την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου. Όρθιοι οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης αποθέωσαν τον Γιουλ, ο οποίος φάνηκε να το διασκεδάζει με την ψυχή του. Έτρεξε προς τον πάγκο της ομάδας του με υψωμένες γροθιές και «πνίγηκε» στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Η Ρεάλ έφτασε άνετα στη νίκη με 95-67 με τον Γιούλ να έχει συνολικά 9 πόντους και τους Καμπάτσο, Ταβάρες και Χεζόνια να προσθέτουν από 14. Οι Μαδριλένοι βελτίωσαν έτσι το ρεκόρ τους σε 2-2 ανεβαίνοντας στην έκτη θέση της κατάταξης. Στην κορυφή βρίσκεται σταθερά η εντυπωσιακή Μάλαγα, που μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό