26.7 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Bugatti Atlantic: To supercar που δεν κατασκευάστηκε ποτέ! Δείτε γιατί.

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ιδέα ενός δεύτερου μοντέλου Bugatti κυκλοφορούσε για μια τουλάχιστον δεκαετία. Το 2009, η εταιρεία “teaseάρει” την τετράθυρη 16C Galibier, αλλά αυτό που δεν έχει αναφερθεί ευρέως είναι ένα άλλο μοντέλο Bugatti, η Atlantic. Το κανάλι στο youtube, Supercar Blondie, βρήκε το μυστικό μοντέλο και μας δείχνει τον εντυπωσιακό σχεδιασμό, το πανέμορφο εσωτερικό και το μοναδικό του κινητήρα.

Σε αντίθεση με τη Chiron, η Atlantic έχει τον κινητήρα στο κέντρο, ο οποίος είναι V8 τούρμπο, με το κιβώτιο ταχυτήτων στο πίσω μέρος, ενώ η άλλη εκδοχή είναι με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες. Θα ήταν φθηνότερο από τη Chiron, καθώς η Bugatti θα δανειζόταν ανταλλακτικά της VW Group για να κρατήσει το κόστος υπό έλεγχο

Ωστόσο, η Atlantic εξακολουθεί να είναι 100% Bugatti. Αποδίδει φόρο τιμής στην Type 57, γι ‘αυτό και υπάρχει η γραμμή στο κέντρο, όπως και η Type 57. Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της Atlantic είναι οι πόρτες πεταλούδας και η πίσω θύρα.

Το εσωτερικό της μοιάζει πολύ με αυτό της Chiron, με παρόμοιο τιμόνι και όργανα. Μια εντυπωσιακή διαφορά είναι η κονσόλα οργάνων/κεντρική κονσόλα, η οποία είναι λεπτή και διαθέτει οθόνη ψυχαγωγίας.

Η Atlantic στο βίντεο φαίνεται έτοιμη για παραγωγή, αν και η Bugatti δεν πήρε ποτέ το πράσινο φως για να προχωρήσει στην παραγωγή. Η Bugatti ανέπτυξε την Atlantic, την περίοδο του ξέσπασε το σκάνδαλο Dieselgate της VW, γι’ αυτό το λόγο μπήκε σε αναμονή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό