18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

BT Sporten: Ο Γιόνσον στην Αθήνα για να δει τις συνθήκες σε ΑΕΚ και πόλη

Ειδήσεις Ελλάδα

Και στη Δανία γράφουν για το ταξίδι του Γενς Γιόνσον στην Αθήνα. Το ρεπορτάζ της BT Sporten αναφέρει ότι ο Δανός διεθνής κεντρικός χαφ ήρθε στην Ελλάδα για να τσεκάρει από κοντά τις συνθήκες στην ΑΕΚ και την πόλη, με την προοπτική να μετακομίσει εδώ. Αναλυτικά το δημοσίευμα τονίζει:

«Οι Έλληνες θέλουν τον Γενς Γιόνσον: Στην Αθήνα με τον ατζέντη του ο παίκτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του BT, ο Γιόνσον βρίσκεται αυτή την ώρα στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ο Δανός μετέβη στην ελληνική πρωτεύουσα για να δει από κοντά τις συνθήκες στο κλαμπ με τη σύντροφό του και αν όλα μπουν στη θέση τους με τον πρώην παίκτη της Άαρχους, θα μπορούσε κάλλιστα να τελειώσει με συμφωνία μεταξύ των των δύο μερών. Μαζί του είναι και ο ατζέντης του, Μίκελ Μπεκ».

Επιπλέον, οι Δανοί σημειώνουν πως «η υπόθεση του Γιόνσον είχε σκοντάψει στο παρελθόν. Τον Ιανουάριο η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει την Κάντιθ για μεταγραφή για ένα μικρό ποσό, αλλά ο Γιόνσον απέρριψε τη μεταγραφή στην Ελλάδα. Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν τα έχει παρατήσει στο μεταξύ και τώρα ονειρεύεται να πετύχει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή».

Καταλήγοντας το δημοσίευμα σημειώνει πως «δεν κατέστη δυνατό να λάβουμε κάποιο σχόλιο από τον ατζέντη του Δανού, Μίκελ Μπεκ».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό