16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Britney Spears: Οι συνεργασίες-φωτιά που τραγουδάμε μέχρι και σήμερα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μιας και όλοι τώρα μιλούν για εκείνη ας θυμηθούμε μερικές κορυφαίες συνεργασίες της.

Η Britney Spears είναι αναμφίβολα μία από τις κορυφαίες pop τραγουδίστριες των τελευταίων ετών. Η 39χρονη star μας έχει χαρίσει μερικά κορυφαία hits (Circus, Piece of me, Baby one more time κ.ά) που χορεύαμε όλες ασταμάτητα ενώ αρκετά από αυτά εξακολουθούμε να τα τραγουδάμε μέχρι και σήμερα.

H πολυτάραχη ζωή της

Η ζωή της pop star απασχολούσε έντονα τον Τύπο και γινόταν συχνά talk of the town. Η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα εθισμού που αντιμετώπισε στο παρελθόν ενώ από το 2008 η Britney βιώνει καθεστώς εποπτείας από τον πατέρα της Jamie, ο οποίος αποφασίζει για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία. Μετά το «Framing Britney Spears» των New York Times, το BBC προέβαλε το ντοκιμαντέρ «The Battle for Britney: Fans, Cash and a Conservatorship» με τα σχόλια να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

«Αυτά τα ντοκιμαντέρ είναι τόσο υποκριτικά… επικρίνουν τα media και μετά κάνουν το ίδιο;», έγραψε ακόμη και υπενθύμισε: «Αν και είχα μερικές αρκετά δύσκολες στιγμές στη ζωή μου, είχα πολύ περισσότερες εκπληκτικές στιγμές. Νομίζω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο για τα αρνητικά». «Γιατί να τονίζουν τις πιο αρνητικές και τραυματικές στιγμές της ζωής μου;» συμπλήρωσε.

Η δικαστική διαμάχη

Η Spears είχε αποφασίσει πριν μερικούς μήνες όλα τα δικαστικά έγγραφα που αφορούν στην διαχείριση της περιουσίας της να είναι ανοιχτά για το κοινό και είχε ζητήσει να μην είναι πλέον ο πατέρας της ο μοναδικός κηδεμόνας όσον αφορά την περιουσία της αλλά και η εταιρία Bessemer Service Trust.

Λίγο αργότερα ο Jamie και η Lynne Spears άνοιξαν πόλεμο αφού ο πατέρας της τραγουδίστριας την κατηγορεί πως είναι εκείνη που εξέθεσε τα προσωπικά στοιχεία της κόρης τους στον κόσμο, προκαλώντας ένα μεγάλο τραύμα στην τραγουδίστρια. Ο πατέρας της Spears δεν δίστασε να κινηθεί νομικά κατά της πρώην συζύγου του μιας και με το βιβλίο που εξέδωσε δημιουργεί πόνο και τραύμα στην ήδη κλονισμένη υγεία της Britney.

«Θα ξανανέβω ποτέ στη σκηνή; Δεν έχω ιδέα. Περνάω καλά τώρα. Είμαι σε ένα μεταβατικό στάδιο στη ζωή μου και απολαμβάνω τον εαυτό μου. Αυτό», είπε πρόσφατα η 39χρονη star στους φανς της στο Instagram.

Τα κορυφαία ντουέτα 

Η Britney έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας ανάμεσά τους ο βασσιλιάς της pop, Michael Jackson. Στα παρακάτω s μπορείς να θυμηθείς (και να απολαύσεις) ελεύθερα μερικά από τα καλύτερα ντουέτα της Spears.

1) The way you make me feel με τον Michael Jackson

 

2) Like a virgin με τις: Madonna, Christina Aguilera, Missy Eliot

3) Me against the music με την Madonna

4) Scream & shout με τον will.i.am

5) S&M με την Rihanna

 

6) SMS με την Miley Cyrus

Κάνε κλικ εδώ για να μαθαίνεις πρώτη όλα τα νέα σχετικά με την Britney Spears.

φωτογραφιών: apimages.com

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό