27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Bridgerton 4: Επιτέλους ήρθε η ώρα για την ιστορία αγάπης του Benedict με την Lady in Silver

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Βenedict θα είναι ο κεντρικός ήρωας της 4ης σεζόν tου Bridgerton και η γυναίκα που θα τον μαγνητίσει είναι η Lady in Silver.

«Έπεσε στην αντίληψη αυτής της συγγραφέος ότι ίσως είναι καιρός να φανερωθεί ο νεότερος μνηστήρας! Η ιστορία του Benedict Bridgerton έρχεται την επόμενη σεζόν».

Κάπως έτσι οι fans του Bridgerton επιβεβαίωσαν πως η επόμενη σεζόν στη σειρά του Netflix θα μας βρει να επεξεργαζόμαστε το μυστηριώδες ειδύλλιο του δευτερότοκου γιου των Bridgerton, Βenedict!

Με ποιον παντρεύονται τα αδέρφια Bridgerton σε κάθε ένα από τα βιβλία της Julia Quinn;

Ο Βenedict θα είναι ο κεντρικός ήρωας της 4ης σεζόνhttps://www.instagram.com/reel/C9w8vCzCSwI/

O Luke Thompson θα είναι ο επόμενος πρωταγωνιστής της σειράς και σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Tudum, του Netflix επιβεβαίωσε.

H 4η σεζόν του Μπρίτζερτον θα ξεκινήσει με τον Μπένεντικτ να συναντά μυστηριώδη Lady in Silver σε έναν χορό. H ιστορία θα επικεντρωθεί στο τρίτο βιβλίο της Julia Quinn και οι fans έχουν ενθουσιαστεί ήδη με την οπτικοποίηση του story που θυμίζει Σταχτοπούτα.

Η Sophie Beckett θα υποδυθεί την μπάσταρδη κόρη ενός κόμη, η οποία απελευθερώνεται για ένα βράδυ από τη ζωή της δουλείας φορώντας το ασημένιο φόρεμα της ευγενούς γιαγιάς της και μια μάσκα κατά παραγγελία.

Ποια παντρεύεται ο Benedict στη σειρά βιβλίων του Bridgerton

Ο Benedict Bridgerton, ο δευτερότοκος γιος του Bridgerton, είναι ο κύριος χαρακτήρας του τρίτου μυθιστορήματος του Bridgerton, «An Offer from a Gentleman».

Η ερωτική ιστορία του Bridgerton εξελίσσεται λίγο σαν τη Σταχτοπούτα, καθώς γνωρίζει και ερωτεύεται μια μυστηριώδη γυναίκα σε έναν χορό μεταμφιέσεων. Πριν προλάβει όμως να μάθει το όνομά της, εκείνη φεύγει από το πάρτι τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μόνο ένα γάντι.

Δύο χρόνια αργότερα, ο Bridgerton συναντά και σώζει μια νεαρή υπηρέτρια, τη Sophia «Sophie» Beckett, καθώς πρόκειται να την εκμεταλλευτεί μια ομάδα ανδρών. Προσφέρει στη Sophie δουλειά, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι η ίδια γυναίκα που ερωτεύτηκε στο χορό.

Διχασμένος ανάμεσα στην αυξανόμενη αγάπη του για τη Sophie και την αναζήτηση της μυστηριώδους γυναίκας του στο χορό μεταμφιεσμένων, ο Benedict αποφασίζει τελικά να πάει να βρει τη Sophie, να ομολογήσει τα συναισθήματά του και να της κάνει πρόταση γάμου.

Επιστρέφοντας στο σπίτι τη βρίσκει να παίζει ένα παιχνίδι με δεμένα τα μάτια και τελικά συνθέτει στο μυαλό του ότι είναι αυτή που έψαχνε από τον χορό. Αφού ξεπερνούν μερικά εμπόδια, οι δυο τους τελικά παντρεύονται.

Το love story των Colin- Penelope ολοκληρώθηκε με έναν γιο και την Lady Whistledown να αποκαλύπτεται

Θα δούμε περισσότερη Penelope και Colin στην 4η σεζόν;

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την προοπτική του να είμαστε χαρούμενοι νιόπαντροι. Μερικά από τα αγαπημένα μου πράγματα είναι αυτά τα δύο. Και οι δύο αγαπούν λίγο κουτσομπολιό,οπότε πραγματικά τους θέλω εκεί», τόνισε η Coughlan- Penelope – στο Hollywood Reporter και διευκρίνισε ότι αυτή και ο συμπρωταγωνιστής της, Luke Newton, δεν γνωρίζουν τίποτα για την 4η σεζόν.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό