18.1 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Bradley Cooper & Irina Shayk πήραν μια πολύ ευχάριστη απόφαση για την οικογένειά τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πρώην ζευγάρι φέρεται να είναι ξανά μαζί 3 χρόνια μετά τον πολύκροτο χωρισμό τους.

Tίποτα δεν έχει τελειώσει όπως φαίνεται για τον Bradley Cooper και την Irina Shayk οι οποίοι βρίσκονται σε φάση επανεξέτασης της σχέσης τους. Ο 47χρονος ηθοποιός και το 36χρονο top model μπορεί να χώρισαν πριν από 3 χρόνια ωστόσο όλα δείχνουν πως είναι ξανά μαζί και ευτυχισμένοι.

H νέα κοινή εμφάνιση Shayk-Cooper

Οι φωτογραφίες από την πρόσφατη κοινή τους έξοδο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και ενισχύουν τις φήμες επανασύνδεσης. Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το πρώην ζευγάρι προσπαθεί ενεργά να μεγαλώσει την οικογένειά τους, ξεκινώντας τις προσπάθειες απόκτησης παιδιού. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη μια κόρη, την 5χρονη Lea.

https://www.instagram.com/p/CksPOB6KoyB

«Ετοιμάζονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Η Irina προσπαθεί να μείνει έγκυος», ανέφερε πηγή στο HollywoodLife.com, το οποίο έχει επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους του ζευγαριού για να επιβεβαιώσουν όσα γράφονται.

Η απόδειξη πως ο Bradley Cooper και η Irina Shayk είναι ξανά μαζί και ευτυχισμένοι

https://www.instagram.com/p/CkvDdoeo2ZA

από το στενό περιβάλλον του μοντέλου τονίζει πως Shayk και Cooper σκέφτονται έντονα την επανασύνδεση, ειδικά μετά τις κοινές τους διακοπές το περασμένο καλοκαίρι.

«Ήταν μια πραγματική οικογενειακή απόδραση και σκέφτονται να ξαναβρεθούν μαζί. Η Ιrina θα ήθελε η κόρη της να έχει ένα αδερφάκι. Και οι δύο δεν έχουν κάνει κάποια σοβαρή σχέση με άλλον άνθρωπο και σκέφτονται πολύ να κάνουν ένα ακόμη παιδί», δήλωσε η πηγή.

Οι κοινές διακοπές στις Μπαχάμες φούντωσαν τις φήμες επανασύνδεσης

Το top model και ο διάσημος ηθοποιός φωτογραφήθηκαν μαζί για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους το 2019. Το στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της Shayk στο Instagram, με τα likes να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, αγγίζοντας τις 415 χιλιάδες.

https://www.instagram.com/p/Ch0hTAfp11I

Το μοντέλο συνόδευσε το post βάζοντας μία κόκκινη καρδιά ως λεζάντα, ενώ στις υπόλοιπες φωτογραφίες τη βλέπουμε να φορά μπικίνι (που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της) και να κολυμπά ανάμεσα σε γουρούνια. Η ανάρτηση της 36χρονης είχε πυροδοτήσει τις φήμες που την θέλουν να είναι ξανά ζευγάρι με τον 47χρονο ηθοποιό.

Η γέννηση της κόρης τους και ο χωρισμός

Το διάσημο μοντέλο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 9 Απριλίου 2017, καρπό του έρωτά της με τον Bradley Cooper. Ο ηθοποιός και το μοντέλο ήρθαν κοντά όταν εκείνη χώρισε με τον Πορτογάλο σταρ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo με τον οποίο είχε μια επεισοδιακή και παθιασμένη σχέση. Λίγους μήνες αργότερα κυκλοφόρησαν οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες που αποκάλυψαν το δεσμό τους. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Shayk απέφυγε τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις, θέλοντας να αποτραβηχτεί για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk χώρισαν το 2019 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, με πολλούς να χρεώνουν το γεγονός σε «τρίτο πρόσωπο» και συγκεκριμένα στην Lady Gaga. Πολλοί έσπευσαν να κατηγορήσουν τον Bradley Cooper ότι άφησε το καλλίγραμμο μοντέλο για την ταλαντούχα συμπρωταγωνίστριά του Lady Gaga, με το σενάριο αυτό να απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

κεντρικής: apimages.com



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό