16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Brabus EQS. Η βελτίωση… αλλιώς.

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχουμε συνηθίσει από την Brabus μοντέλα με πολλές εκατοντάδες άλογα και ροπή που περιορίζεται ηλεκτρονικά για να μην διαλύσει την μετάδοση. Έχουμε συνηθίσει τρελές κατασκευές που ακροβατούν επικίνδυνα στα όρια του κιτς και του περιττού αλλά δεν έχουμε συνηθίσει από τον Γερμανό βελτιωτή εγκράτεια, αυτοσυγκράτηση και το είδος της βελτίωσης που βλέπουμε στην Mercedes EQS. Κι όμως, η Brabus δείχνει ότι μπορεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα όπως τα ορίζει η ηλεκτροκίνηση, παρουσιάζοντας μία EQS η οποία έχει αναβαθμιστεί με κύριο στόχο την βελτίωση της αεροδυναμικής και το αποτέλεσμα εκτός από την δεδομένη διαφορετικότητα, είναι αυξημένη αυτονομία!

Η EQS είναι ούτως ή άλλως το αυτοκίνητο με τον χαμηλότερο συντελεστή οπισθέλκουσας στον κόσμο καθώς το Cd της αγγίζει το 0.20 αλλά η Brabus αποδεικνύει ότι μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο από αυτό και εξοπλίζει το αμιγώς ηλεκτρικό sedan με ένα bodykit που βελτιώνει την αεροδυναμική της EQS κατά 7.2%! Το kit περιλαμβάνει ένα νέο spoiler μπροστά, που υπόσχεται την μείωση του φαινομένου του lift σε υψηλές ταχύτητες και την μείωση των αντιστάσεων, ανθρακονημάτινα στοιχεία που κατευθύνουν τον αέρα στα ψυγεία και τα φρένα, έναν διακριτικό ανακλαστήρα στην είσοδο κάθε εισαγωγής στους πίσω θόλους και ένα ανασχεδιασμένο πορτ-μπαγκάζ που εξομαλύνει την αποδέσμευση του αέρα. Παράλληλα, η Brabus χαμήλωσε την ανάρτηση κατά 15 χιλιοστά εμπρός και 25 πίσω ενώ το πακέτο συμπληρώνουν οι εντυπωσιακές Monoblock ζάντες ελαφρού κράματος, διαθέσιμες σε διάσταση 20-22 ιντσών.

Το αποτέλεσμα είναι ότι η εμβέλεια της Mercedes EQS 450+ αυξάνεται κατά 50 χιλιόμετρα  και αγγίζει πλέον τα 800 km! Εννοείται δε ότι η Brabus δίνει την δυνατότητα στους επίδοξους πελάτες να παραμετροποιήσουν και να εξατομικεύσουν το εσωτερικό του πολυτελούς sedan με νέες επενδύσεις, επιπλέον χρώματα και διάφορα διακοσμητικά. Ίσως θα πρέπει να συνηθίσουμε και αυτό το είδος βελτίωσης αφού αυτοί οι οίκοι θα πρέπει να προσαρμοστούν για να μην εξαλειφθούν στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό