26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Black Ops 6 θα είναι Day One κυκλοφορία στο Xbox Game Pass!

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι φήμες αποδείχθηκαν αληθινές. Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι το Call of Duty: Black Ops 6, το επόμενο παιχνίδι της επιτυχημένης σειράς first-person shooter της Activision, θα είναι μια Day One κυκλοφορία για τη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass. Η επίσημη ανακοίνωση της Microsoft αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Xbox Wire, ωστόσο, σε ορισμένους χρήστες του Xbox εστάλησαν νωρίτερα ειδοποιήσεις πριν από την επίσημη αποκάλυψη.

Η προσθήκη του Black Ops 6 ως τίτλος του Xbox Game Pass, αν και δεν αποτελεί απόλυτη έκπληξη, δεν παύει να είναι μια τεράστια αλλαγή για τη σειρά στο σύνολό της. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βοηθήσει στην ενίσχυση των αριθμών συνδρομών για την υπηρεσία της Microsoft. Η εταιρεία είχε δηλώσει νωρίτερα φέτος ότι είχε 34 εκατομμύρια συνδρομητές.

Μαζί με την ανακοίνωση για το Xbox Game Pass, η Activision δημοσίευσε ένα live action teaser trailer για το Black Ops 6. Χρησιμοποιεί ηθοποιούς για να υποδυθούν πραγματικούς χαρακτήρες όπως οι πρώην πρόεδροι Bill Clinton και George H.W. Bush, η πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Margaret Thatcher και ο τελευταίος πρόεδρος του Ιράκ Saddam Hussein.

Το teaser trailer, για άλλη μια φορά, φαίνεται να επιβεβαιώνει προηγούμενες φήμες ότι το Black Ops 6, το οποίο αναπτύσσεται κυρίως από την Treyarch, θα διαδραματίζεται εν μέρει κατά τη διάρκεια του πολέμου του Κόλπου στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Η Microsoft θα παρουσιάσει gameplay από το Black Ops 6 στις 9 Ιουνίου στο πλαίσιο της εκδήλωσης Xbox Games Showcase, ενώ θα ακολουθήσει η εκδήλωση Black Ops 6 Direct.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό