12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Big Brother Αποχώρηση: O Στηβ αποχώρησε και το Twitter αντέδρασε με επικά σχόλια (photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Νίκος, Ευδοκία και Στιβ ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η έκπληξη έγινε.

Ακόμα ένα live για το Big Brother και η αποχώρηση ήταν αναπάντεχη. Η βραδιά ξεκίνησε με τη σύνδεση με το σπίτι του Big Brother και με τις πρώτες δηλώσεις από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Νάταλι Κάκκαβα και η Αφροδίτη Γραμμέλη υποδέχτηκαν το τηλεοπτικό κοινό του Big Brother σε ένα ακόμα live. 

Τι είπαν Νίκος, Ευδοκία και Στηβ:

«Είναι περίεργη θέση αλλά γνώριμη, είναι πιο ιδιαίτερη η θέση μου σήμερα, μιας και βρίσκομαι με την Ευδοκία, ήξερα ότι μπορεί να περάσω από αυτό το στάδιο, είμαι ήρεμος», τόνισε ο Νίκος που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Είναι λίγο περίεργη η σημερινή ψηφοφορία, είμαι υποψήφια με τον πιο κοντινό μου άνθρωπο στο σπίτι, νιώθω μελαγχολικά και ιδιαίτερα», είπε η Ευδοκία.

«Χαρούμενος είμαι ό,τι κι αν γίνει, ένα ταξίδι μπορεί να τελειώσει και να ξεκινήσει ένα άλλο, το ευχαριστώ σε αυτούς που ψηφίζουν είναι τεράστιο», τόνισε ο Στηβ Μιλάτος. 

Τι είχε προηγηθεί στο Big Brother:

Η Ευδοκία είχε μοιραστεί με τον Νίκο τη σκέψη της να φύγει μαζί του σε περίπτωση που ψηφιστεί να βγει εκτός Big Brother, καθώς οι δυο τους έχουν έρθει πιο κοντά. Η σκέψη αυτή δεν υλοποιήθηκε μιας και η Ευδοκία μπήκε κανονικά στη μάχη της ψήφου. 

Το περίεργο της ιστορίας με τους υποψήφιους προς αποχώρηση είναι πως ο Νάσος, ο νέος παίκτης στο σπίτι, είχε δείξει διάθεση να χρησιμοποιήσει το βέτο του για την Ευδοκία, τονίζοντας πως έχουν πολλά κοινά αλλά τελικά δεν την έσωσε. 

H Ευδοκία μίλησε:

«Αν ήθελε να δώσει το βέτο, θα το έκανε. Καλώς έκανε ό,τι έκανε», είπε η Ευδοκία για τον Νάσο που δεν της έδωσε το βέτο. Η Ευδοκία μίλησε και για τον Στηβ:

«Ο Στηβ έχει μια ένταση, όταν είσαι δίπλα του έχει μια τσίτα. Οι κινήσεις του με απωθούν», είπε η Ευδοκία για τον Στιβ. 

Η Ευδοκία ξεκαθάρισε πάντως πως με τον Νίκο είναι μόνο φίλοι. 

To κοινό απαίτησε την έξοδο του Στηβ

Φαίνεται πως ο Στιβ με τις δολοπλοκίες του δεν ήταν ο αγαπημένος του κοινού, το οποίο αγαπάει την Ευδοκία. Ο Στηβ αποχώρησε τελικά και η Νάταλι Κακκαβά τόνισε πως ήταν μια βραδιά με εκπλήξεις. 

Kι όταν έφτασε η ώρα για την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο φίλος του Μιλάτου, Κώστας, εκφράστηκε κατά της Ευδοκίας η οποία χαμογελούσε στην αποχώρηση του Στηβ. 

Οι δηλώσεις του Στηβ για την αποχώρηση από το Bg Brother

Ο Στήβ σχολίασε πως το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο και τόνισε:

«Το Big Brother είναι ένα παιχνίδι ψυχολογίας. Δοκιμάστε το Big Brother. Ήθελα τη μονομαχία με τον Νίκο και την Ευδοκία. Άρχισα να κάνω μια πτώση μέσα στο παιχνίδι, η Ευδοκία είχε ανοδική πορεία, βρήκε πρώτα τον Νίκο και μετά τον Νάσο. Η Ευδοκία κουράζει και δεν έχεις αντοχές να την αντέξεις, θα το ξαναέκανα όλο αυτό», ήταν η προτροπή του Steve.

Τα σχόλια απέδειξαν αυτό ακριβώς. Το κοινό ήθελε πολύ την αποχώρηση αυτή και φάνηκε!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό