22.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Beyonce: «Έκρηξη» θηλυκότητας στη νέα φωτογράφιση – «Δεν θα μετατρέψω την προσωπική μου ζωή σε brand»

Ειδήσεις Ελλάδα

Πιο εκθαμβωτική από ποτέ η Beyonce φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού GQ και δίνει μια συνέντευξη στην οποία μιλάει για τα πάντα με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Για την επιτυχία λέει χαρακτηριστικά: «Έχω μάθει ότι η πραγματική επιτυχία δεν είναι να στηρίζεσαι σε ένα όνομα. Έχει να κάνει με το να δημιουργήσεις κάτι γνήσιο, κάτι που μπορεί να κρατήσει το χαρακτήρα του. Δεν είναι να είσαι τέλειος. Είναι να είσαι επαναστατικός» εξηγεί. 

Και συνεχίζει: «Δεν επικεντρώνομαι στην τελειομανία. Εστιάζω στην εξέλιξη, την καινοτομία και τη μετατόπιση της αντίληψης. Στην πραγματικότητα, δουλεύω μόνο σε ό,τι με απελευθερώνει. Είναι η φήμη που μπορεί μερικές φορές να μοιάζει με φυλακή. Και αυτός είναι ο λόγος, όταν δεν με βλέπετε στα κόκκινα χαλιά, και όταν εξαφανίζομαι μέχρι να έχω τέχνη να μοιραστώ».

Για την προσωπική της ζωή τόνισε: «Ένα πράγμα για το οποίο έχω δουλέψει εξαιρετικά σκληρά, είναι να διασφαλίσω ότι τα παιδιά μου μπορούν να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα και ιδιωτικότητα, διασφαλίζοντας ότι η προσωπική μου ζωή δεν θα μετατραπεί σε brand. Είναι πολύ εύκολο για τους celebrities να μετατρέψουμε τη ζωή μας σε performance. Έχω κάνει μια εξαιρετική προσπάθεια να παραμείνω πιστή στα όριά μου και να προστατεύσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Κανένα χρηματικό ποσό δεν αξίζει την ηρεμία μου» δηλώνει η τραγουδίστρια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό