16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Bentley Flying Spur S – Autoblog.gr

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Bentley παρουσιάζει την S έκδοση της Flying Spur, με το αυτοκίνητο να αποκτά το σύστημα Bentley Dynamic Ride με ενεργές αντιστρεπτικές ράβδους, να έχει βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης, καλύτερη απόκριση στο πεντάλ του γκαζιού και 15% πιο σκληρή ανάρτηση.

Νέο είναι και το σύστημα της εξάτμισης, με την βρετανική εταιρία να τοποθετεί στο πολυτελές σεντάν της και αναβαθμισμένο Torque vectoring σύστημα. Στιλιστικά ξεχωρίζει από τους μαύρους καθρέπτες, τα μαύρα διακοσμητικά, τα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, την αεροτομή, τις νέες ζάντες 21″ ή 22″ και από τις νέες απολήξεις των εξατμίσεων.

Κάτω από το καπό συναντάμε τον V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης 550 ίππων με 770 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 4 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 319 χλμ/ώρα.

Επιπλέον προσφέρεται και με τον plug-in υβριδικό κινητήρα απόδοσης 544 ίππων με 750 Nm ροπής που συνδυάζει έναν V6 2,9-λίτρων κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 4,1 δευτερόλεπτα, με την ηλεκτρική αυτονομία να αγγίζει τα 41 χιλιόμετρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό